Subota, 20. travnja 2024.

LIJEVI RADIKALI: Možemo! želi ideološki preodgoj djece

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića, Danijela Dolenec danas je na konferenciji za medije predstavila izmjene Odluke o novčanoj pomoći za roditelje odgojitelje.

Istaknula je kako je cilj promjene donijeti u rujnu ove godine, tako da se 6 mjeseci ništa ne mijenja za korisnike, a od 31. ožujka 2023. bi se snizila naknada na iznos minimalne plaće. Od 30. lipnja 2023. bi to bilo 50 posto iznosa minimalne plaće. 30. rujna prvi korisnici izlaze iz ove mjere. Svaki sljedeći mjesec korisnik kojem dijete napuni sedam godina izlazi iz mjere. Novih korisnika neće biti.

Možemo! kao radikalno zelena opcija odlukom o mjeri roditelj odgojitelj provodi svoju radikalno lijevu agendu koja je potpuno u skladu s kulturom smrti. Pritom naivcima pokušava zamazati oči pričom o gradnji vrtića.

Tomašević je ranije rekao da je samo jedna godina financiranja mjere dovoljna da se izgrade vrtići za svu djecu.

Zašto su lijevim radikalima toliko važni vrtići?

O tome smo već pisali, no ponovimo: „Oni uporno žele da sva djeca idu u vrtiće kako nijedno ne bi slučajno ostalo kod kuće s roditeljima. Ljevičari žele istrgnuti djecu iz roditeljskih ruku jer je za njih obitelj nepovoljna sredina za odgoj djeteta, već ga sustav i država trebaju podići“.

Ako ovome dodamo da se već danas u nekim vrtićima poučava rodna ideologija (udruga StatusM!) nije teško zaključiti kako je u pozadini svega kultura smrti i želja za ideološkim preodgojem djece.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...