Subota, 27. travnja 2024.

ROKO ANTIĆ RAZOTKRIO DOŽUPANICU IRIS UKIĆ KOTARAC Vrijeđala osjećaje vjernika, nakon upozorenja uslijedilo je…

Zamjenik načelnika općine Kistanje Roko Antić, inače istaknuti pripadnik hrvatske janjevačke zajednice koji ne skriva hrvatske i katoličke stavove pa je svojedobno zbog Istanbulske konvencije napustio HDZ, na Facebooku je upozorio dožupanicu Šibensko-kninske županije na to da je svojom javnom objavom vrijeđala osjećaje vjernika koji koračaju u „Hodu život“.

O čemu se radi pojasnio je na svome Facebook profilu: „Tragična hrvatska politika večeras mi je dala još jednu potvrdu. Dožupanicu Šibensko-kninske županije, Iris Ukić Kotarac, dva sam ili tri puta u životu susreo. Prateći njezin rad kao dožupanice i načina kako javno komunicira, iz njezinog političkog djelovanja proizlazi da se kao političarka i pravnica tobož javno silno zalaže za demokratičnost, pravičnost, slobodu govora i mišljenja i sve druge demokratske uzuse. Nakon naše popodnevne kratke prepiske vezano uz njezinu javnu objavu oko sudjelovanja, kako je napisala na “sotonjarskom” koncertu grupe KISS u Zagrebu – ili me otpratila u blok ili me ukratko rečeno “odfrendala”. Neka je. Iskreno sam joj zahvalan, jer više od svega želim demaskirati lažna predstavljanja i lažnu demokratičnost hrvatske političke zbilje.

Nakon što sam joj uljudno pojasnio da svojom javnom objavom kao dužnosnica vrijeđa osjećaje vjernika koji koračaju u “Hodu za život” i da su lažne Indexove krivotvorine o Željki Markić potvrđene sudskim pravorijekom, ta vrla pravnica i poslušna sljedbenica jednog političkog moćnika u ŠK Županiji – ili je obrisala svoju objavu ili me kao što rekoh, cenzurirala. Sasvim slučajno sam prepisku zaslonom uslikao. U nastavku naša kronološka prepiska…”.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...