Petak, 29. ožujka 2024.

Hrvatski EU zastupnik svjetski “oprao” ljevičare u Bruxellesu

Jučer je zastupnik Ladislav Ilčić odlučno progovorio u Europskom parlamentu o ljevičarskoj cenzuri kojom se želi postići indoktrinacija društva. Ljevica u zadnjem desetljeću nastoji kulturnom hegemonijom, Gramscijevom metodom, osigurati prevlast u politici i kulturi.

Cenzura mainstream medija dovela je do toga da žele, kako je rekao Ilčić, spriječiti Mađarsku da, prema redu koji joj pripada, preuzme predsjedanje Europskom unijom u srpnju sljedeće godine. Ljevičari su se posljednjih godina napose okomili na Mađarsku i Poljsku zbog promicanja pro-life zakona.

Nadalje, Ilčić je naglasio da se ljevičari licemjerno zaklinju u temeljno načelo Europske unije: „Jedinstvo u različitosti“, a u stvarnosti su spremni surađivati samo s onima koji misle kao oni. Iz nedavnih zbivanja u SAD-u, ali i izbora u Francuskoj i Španjolskoj, znamo da su ljevičari spremni napraviti i izbornu prijevaru kako bi došli ili ostali na vlasti.

Ilčić je svoje izlaganje zaključio činjenicom da današnji predstavnici središnjih tijela Europske unije nisu ni do koljena utemeljiteljima Europske unije. Mnogi zaboravljaju da se za Roberta Schumana, jednog od oca osnivača EU, vodi postupak kanonizacije za proglašenje blaženim. Teško da će se za ijednog katolika u trenutnom vodstvu EU pokrenuti proces kanonizacije s obzirom na protunaravne zakone koje predlažu.

Nastup Ladislava Ilčića možete pogledati ovdje.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...