Utorak, 16. travnja 2024.

Ima nešto dobro s ovim cirkusom koji rade od mjere roditelj odgojitelj…

Zagrebačka vlast ušla je u drugu godinu svog mandata i pohoda na obitelji s više djece, kao i samu djecu i mlade, tj. mlade osobe koje idu kod ginekologa i one koje ne idu (sukladno rječniku iz Programa za mlade 2022. – 2025.).

Objavljeni plan postupnog, ali intenzivnog dokidanja ove mjere u idućih godinu i pol dana (i dalje) nesumnjivo će naići na novi otpor samih korisnika mjere, udruženih u više udruga i inicijativa, te gradske oporbe.

To znači da će se ova tema protegnuti kroz, zapravo, cijeli mandat crveno-zelenih revolucionara i da će to biti jedna od tema koje će najviše obilježiti njihovu klaunsku vladavinu i pokušaj upravljanja glavnim hrvatskim gradom.

Rat protiv obitelji s više djece – zamislite imati takav uteg u predizbornoj kampanji!

Svaki imalo mudriji političar, pa makar bio i aktivist zalutao u politiku, nakon debakla na Upravnom sudu, poželio bi da se sva galama i strasti oko ovoga što prije stišaju i smire, ali ne i lijevi ekstremisti iz stranke Možemo.

Koliko god bilo suludo nastaviti ustrajati na ukidanju svih prava već postojećim korisnicima mjere roditelj odgojitelj, vladajući neomarksisti od toga nikako ne će odustati. Za to su, naime, plaćeni i pod svaku cijenu moraju opravdati u njih uložen novac (od njemačkih „zelenih“).

Ima u tome i nešto dobro – narod će tako teže zaboraviti ove grijehe započete na početku mandata i više ih kazniti na novim lokalnim izborima koji su svakim danom sve bliži i bliži…

Samo naprijed, drugovi.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...