Petak, 19. travnja 2024.

SOTONIZAM: Disney je ipak otkazao novu seriju „Mali demon“!

Uistinu je nevjerojatno da se ovakve stvari događaju! Baš kad ste mislili da je Disney dotaknuo dno, kompanija je objavila da emitira novu animiranu seriju za djecu pod nazivom „Mali demon“. Prije nekoliko dana iz Disneyja su zbog raznih peticija protiv animirane serije odlučili povući animiranu seriju s Disney+ kanala.

Dana 29. kolovoza Disney je najavio da će emitirati novu „komediju“ o ženi koju je oplodio sotona i njezinoj kćeri Antikristu. Ova se serija počela emitirati na Disney+ kanalu u Australiji i Novom Zelandu (21. rujna), a očekivalo se emitiranje i u drugim zemljama, ali su zbog brojnih kritika za sada iz Disneyja odustali od toga.

U animiranoj seriji „Mali demon”, točnije animiranoj komediji u kojoj glasove majci Lauri i kći Chrissy (Antikristu) posuđuju Danny DeVito i Aubrey Plaza, radnja započinje pričom da je (majku) Lauru prije trinaest godina oplodio sotona. Radnja se odvija u Delawareu, a njih dvije neprestano ometaju monstruozne sile, uključujući sotonu, koji žudi za skrbništvom nad dušom svoje kćeri.

U seriji se može uočiti demonsko vještičarenje, poganske rituale, krvoproliće i golotinju, a sudeći po traileru (koji ne preporučujemo da da pogledate), može se ustvrditi da ova serija za mlade i djecu ima mnogobrojne konotacije na pornografiju.

Članak o protukršćanskoj i protucivilizacijskog seriji „Mali demon“ možete pročitati ovdje.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...