Četvrtak, 25. travnja 2024.

LGBT parade u SAD-u poprimile „bjesniji ton“, neki nisu mogli prikriti DEMONSKA stanja

Kako su nas ovih dan izvoljeli izvijestiti tzv. mainstream mediji, tzv. povorke ponosa LGBTQ zajednice diljem SAD-a prošloga su vikenda poprimile „bjesniji ton” zbog odluke Vrhovnog suda o poništavanju tzv. prava na pobačaja.

Žele se sudionici i na niz zakon protiv tzv. transrodnih osoba. Posebno ih smeta najava sudca Clarence Thomasa da bi Vrhovni sud mogao ponovno razmatrati i druge presedane, misleći prije svega na presude koje štite pravo na kontracepciju i homoseksualne brakove.

„Priručnik protiv pobačaja i anti-LGBTQ priručnik su jedno te isto. Oba se odnose na uskraćivanje kontrole nad našim tijelima i da nam postane opasnije živjeti kao takvi kakvi jesmo“, rekla je Sarah Kate Ellis, izvršna direktorica LGBTQ organizacije GLAAD.

Bilo bi zanimljivo vidjeti kakav je bio stav Ellis glede ideje obveznog cijepljenja protiv COVID-19. Je li se i tada radilo o kontroli nad ljudskim tijelima?

Pojedine snimke LGBT parada od protekloga vikenda u Americi pokazuju zbilja veliki bijes, a ponekad i na jasna demonska stanja.

Neki sudionici parade i na licima ne mogu prikriti demonsku mržnju i bijes. Njihove geste i govor refleksija su samoga pakla.

Egzorcizam ne bi bio na odmet…

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...