Četvrtak, 25. travnja 2024.

U Argentini je dopuštanjem pobačaja napravljen genocid!

Predsjednik Argentine i njegova vlada predstavili su prvo izvješće od usvajanja zakona o „dobrovoljnom prekidu trudnoće”. Zakon je usvojen 30. prosinca 2020., a na snagu je stupio 14. siječnja 2021., dopuštajući pobačaj do četrnaestog tjedana trudnoće, a nakon toga pobačaj je dopušten jedino ako je trudnoća nastala zbog silovanja ili je ugroženo zdravlje trudnice.

U Argentini je u zadnje dvije godine pobačajem ubijena populacija veličine grada Rijeke!

Izvješće potvrđuje ukupno 132.754 pobačaja ili 73.487 u 2021. i 59.267 pobačaja od siječnja do rujna 2022., obavljenih u 1443 centara za javno zdravlje i bolnica diljem zemlje. Dvije tisuće zdravstvenih djelatnika je prošlo “obuku“, a 435 ima certifikat pohađanja “službenog tečaja“ za obavljanje pobačaja.

U Argentini su uvedeni i različiti načini “informiranja“ kako bi se promovirao pobačaj: “broj za hitne slučajeve“, besplatna podjela tableta za pobačaj, širenje informacija o mogućem invaliditetu djetetu, dok se studentima na sveučilištima nudi obuka za pobačaj.

Genocid nad nevinom djecom u Argentini je nastao kao posljedica “ažuriranog protokola“ Svjetske zdravstvene organizacije. Nove smjernice Ujedinjenih naroda integrirane su u protokol za skrb o osobama koje pribjegavaju pobačaju i čelnici Ujedinjenih naroda potiču potpunu dekriminalizaciju pobačaja. Stoga, financijska potpora koju Ujedinjeni narodi pružaju državama vodi prema tome da Svjetska zdravstvena organizacija želi „ukloniti razdoblje čekanja ili razmišljanja za pobačaj, ukinuti pristanak roditelja, supružnika ili zakonskih zastupnika, kada je u pitanju pobačaj za tinejdžerice i žene s invaliditetom, i da se ukinu etička povjerenstva“.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...