Srijeda, 24. travnja 2024.

Europska unija financira džihadiste našim novcem

Novcem poreznih obveznika Europska komisija je preko platforme Erasmus+ financirala novi projekt o islamofobiji. Naziv projekta je Islamofobija na društvenim mrežama nakon pandemije COVID-a 19 (fra. L’islamophobie sur les réseaux sociaux après la pandémie de Covid-19). Više o projektu možete naći na službenim stranicama Europske unije, tj. ovdje.

Projekt protiv “islamofobije“ je započeo u prosincu 2022. u Istanbulu, a projekt vodi turska udruga Yavuz Sultan Selim, nazvana po osmanskom sultanu Selimu I., koja je povezana s radikalnim muslimanima. Provođenje istraživanja protiv “islamofobije“ na društvenim mrežama je vidljivo i na brojnim turskim internetskim stranicama, a ovdje možete pročitati više.

Predsjednik udruge Abdulhâlık Ustaosmanoğlu, unuk osnivača islamističkog bratstva Ismailage, poznat je po svojim izjavama mržnje prema Europskoj uniji i kršćanskoj civilizaciji, ali i po širenju radikalnog islama; europsku civilizaciju vidi kao „krezubo čudovište“, prepuno „nevjernika“, protivnika „islama i poslanika Muhameda“.

Svi koju znaju turski jezik mogu pogledati video (ovdje) u kojem predsjednik udruge govori da su Turci Otomani i da ih Alah štiti protiv nevjernika.

Kada se 2015. u Francuskoj dogodio val islamskog terorizma (130 mrtvih i 413 ozlijeđenih), ova islamistička udruga (koju financira Europska unija) nije oklijevala opravdati napade kvalifikacijom Francuske kao terorističke države. Isto tako, ova nevladina organizacija nije imala dvojbe da opravda odrubljivanje glave Samuela Patyja, jer su Francuska i Europa „neprijatelji islama i poslanika Muhameda“.

Za islamističko bratstvo Ismailage, žene ne bi trebale ništa drugo raditi nego biti zadovoljne time što su „supruge poslušne svom gospodaru i rađaju vojnike za naciju“… Više o idejama bratstva možete pročitati ovdje. Zašto feminističke udruge u Turskoj i Europskoj uniji ne reagiraju?

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...