Petak, 26. travnja 2024.

Bogohulno ponašanje Jill Biden u Keniji

Kao dio svog prošlotjednog petodnevnog putovanja u Namibiju i Keniju, Jill Biden je sudjelovala u više događaja koji su se odnosili na “osnaživanje žena i mladih“. Prva dama Sjedinjenih Američkih Država je tijekom svoga putovanja “ohrabrila“ mlade Kenijce da nastave širiti propagandi o kontracepciji i “sigurnom seksu“ u svojim crkvama i školama.

U subotu (25. veljače) je Prva dama sudjelovala na festivalu Shujaaz Konnect u Nairobiju u Keniji, gdje je podržala prikazivanje MTV Shuga, afričke dramske serije čiji je cilj promicanje „reproduktivnog zdravlja i seksualnih prava“.

Mnogi su kao LifeSiteNews prenijeli vijest da je Prva dama nosila krunicu oko vrata dok je hvalila kenijsku mladež jer prisustvuju festivalu i njihovu spremnost da uče o “sigurnom seksu“.

Nakon što je na festivalu pogledala epizodu seriju MTV Shuga, Biden je vodila raspravu o tome što sudionici festivala mogu naučiti iz serije i kako to “znanje” mogu dijeliti s drugima. Sudionici “festivala“ su tijekom razgovora s Prvom damom napominjali važnost korištenja prezervativa kako bi se spriječilo širenje HIV-a, virusa koji uzrokuje bolest AIDS-a. Očigledno, mladim Kenijcima i Prvoj dami nitko nije rekao da postoje mnoge znanstvene studije koje ruše tezu da prezervativi štite od HIV-a.

Nadalje, u obraćanju je Jill Biden naglasila kako mladi u Keniji trebaju ići kod svojih susjeda, u crkve, škole i širiti riječ o “reproduktivnim pravima“, pri čemu ih je nazvala „ambasadorima ovog programa“. Treba naglasiti da je potpuno svjesno i slobodno Jill Biden, koja se izjašnjava kao katolkinja, postupila protiv nauka Katoličke crkve. Bogohulno je podržavati sodomistička prava i nositi krunicu oko vrata.

Ali ovo nije prvi put da je netko iz obitelji Biden podržao “pravo na pobačaj“, “reproduktivna prava” ili rodnu ideologiju. Ranije ovog mjeseca, Bidenova administracija izvršila je pritisak na afričku državu Benin da se povuče iz pro-life Ženevske deklaracije kojom se siromašne zemlje bore protiv tvrdnje da je pobačaj ljudsko pravo.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...