Petak, 26. travnja 2024.

Bakić otkrio što je najviše izbezumilo koronaše

Nenad Bakić, poznati hrvatski financijski stručnjak, nedavno je u objavi na Twitteru pokazao koronašima što građani Hrvatske misle o njima. U jednom dijelu objave napisao je da je trenutno u Portugalu cijepljeno 33,3%, a u Hrvatskoj 0.3% djece u dobi od 5 do 9 godina.

Treba napomenut da je Portugal zemlja koja se već dugo nalazi u krizi, kako demografskoj, tako i gospodarskoj i etičkoj. Prije nekoliko dana je u ovoj nekadašnjoj perjanici katoličkog svijeta uveden jedan od najliberalnijih zakona za eutanaziju.

Mainstream mediji su diljem svijeta prenijeli ovu vijest, ali vijest o broju cijepljene djece u Portugalu u odnosu na ostatak EU neće prenijeti. To je vrlo dobro uočio Bakić, jer u nastavku objave napisao: „Ondje su bili ponosni da im general provodi cijepljenje, ne znam jesu li sad tako sretni zbog ovih 33,3%…”. Građani Portugala će tek u godinama koje dolaze shvatiti što su učinili.

Zasigurno su podaci koje Bakić iznosi – podatke možete vidjeti u nastavku teksta, pokazali zašto su se, kako kaže Bakić, provodili tako „histerični napadi na Gordana Lauca i mene… koronaši nisu ostvarili svoj KLJUČNI cilj, štoviše – najneuspješniji od svih EU zemalja za koje postoje podaci. Ovo ih je izbezumilo, a možda i jako skresalo bonuse…”. Podaci pokazuju da naši globalisti nisu uspjeli u svome cilju, a zbog toga će sada vjerojatno dobiti jezikovu juhu od svojih globalističkih šefova iz inozemstva.

 

Bakić je primijetio kako nema podataka za neke zemlje članice EU, a među njima su Njemačka, koja je provodila vrlo strog lockdown, i Švedska, jedna od rijetkih država koja je ostala otvorena za vrijeme pandemije. I Bakić u zaključku svoje objave na Twitteru zaključuje kako su koronaši „rubni igrači, sektaši”. Uistinu, koliko god bili prisutni u mainstream medijima, vrijeme je, kako kaže Bakić, da im se kaže „što ih ide”.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...