Petak, 26. travnja 2024.

Repriza od lani: Hod bez zastava, a sodomitske zastave na svakom koraku

Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Tomaševićem, poznatijem kao Senf, ne dopušta postavljanje zastava Hoda za život, ali su zato na Trgu bana Jelačića postavili sodomitske zastave. U nastavku teksta možete vidjeti kako izgled Trg bana Jelačića uoči Hoda za života!

Politički prvaci lijevo-zelene ideologije pokazuju da, osim što ne uspijevaju voditi grad, ne želi provoditi osnovne demokratske niti pravne procedure. Riječ pluralno za ljevičare postoji samo kada nisu na vlasti, ali kada dođu na vlast, vidimo po pripadnicima stranke Možemo (tj. Muzemo), onda nastoje uz pomoć opstruirajuće taktike – proceduralnog zavlačenja – ostvariti svoj cilj.

Očigledno ključni ljudi u upravi Grada Zagreba misle da će pokolebati manifestaciju Hoda za život (20.5.2023.) time što su postavili sodomitske zastave. Po njihovu žalost, moramo im reći da se nekoliko istrošenih sodomitskih zastava ne može usporediti sa zastavama koje štite život, koje su puno veće, ljepše i imaju konkretnu zdravo razumsku poruku.

Gradonačelnik Tomašević, i ključni savjetnici oko njega, postavljanjem zastava duginih boja poručuju građanima da su heteroseksualne obitelji, temelj judeo-kršćanske civilizacije, nepoželjne.

Ljevičari ne žele čuti da podržavanjem sodomitskih zastava zapravo tvrde da je uredu da se ljudsko biće udalji od čovječanstva kako bi zadovoljilo svoje nagone. Takvom načinu shvaćanja odgovornosti prema sebstvu ne protive se samo kršćani, nego i Immanuel Kant, koji u svojim etičkim raspravama tvrdi da osoba prakticiranjem i odobravanjem sodomije „ide preko kraju ljudskosti”, i zaključuje kako sodomija ne „čuva našu vrstu”, nego vodi prema degradaciji i obeščašćenju osobe.

Stav jednog od začetnika lijeve misli “hrvatske” ljevičare ne zanima. Njih zanima, napose pripadnike stranke Možemo, da za vrijeme svoje vladavine Gradom Zagrebom uspiju ostvariti barem dio utopijskog plana u procesu stvaranja “savršenog društva”. Takva utopija vodi prema uništenju svih temelja zapadne civilizacije, a mnogi na Zapadu usprotivili su se zeleno-lijevoj ideologiji. Vrijeme je da se i mi u Hrvatskoj usprotivimo, prije nego što ljevičari pretvore hrvatsko društvo u utopijski komunizam, koji, zanimljivo, nisu mogli ostvariti niti jugoslavenski komunisti.

Još jednom Vas pozivamo da dođite ove subote na Hod za život u Zagrebu, 20. 5. 2023., u 10.30 sati na Trg Republike Hrvatske (ispred HNK)!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...