Nedjelja, 26. svibnja 2024.

Za titulu Miss Kalifonije natjecat će se muškarac

CBS je prije dva mjeseca radosno obavijestio svoje gledatelje da je na ovogodišnjem natjecanju za Miss San Francisca po prvi put pobijedio muškarac. Da, istina je. Monroe Lace postao je prvi muškarac, pardon “transrodna žena“, koji je u 99 godina natjecanja za Miss San Francisca pobijedio. Sada će na skorašnjem natjecanju za Miss Kalifornije sudjelovati kao predstavnik grada San Francisca.

Zasigurno su mnoge “transrodne žene“ podignule svoju limenku Bud Lighta, tvrtke koja podržava transrodnu ideologiju, s ciljem proslave ovako važnog historijskog događaja. I sam Monroe Lace je prije dva mjeseca rekao sljedeće nakon pobjede na natjecanju: „Iako sam ja Miss San Francisca, znam da je moj utjecaj puno veći od toga“. Vjerojatno je u pravo, jer nakon ovoga će “transrodne žene“ tražiti još veću prisutnost na natjecanjima ljepote.

Ipak, Monroe Lace ne može tvrditi da je prvi muškarac koji je pobijedio na ženskom natjecanju ljepote. To pripada Bríanu Nguyenu, mladom muškarcu koji je prošle godine okrunjen za Miss Greater Derryja u New Hampshireu. Mladi Nguyen je definitivno dokazao da to nije bilo natjecanja ljepote u svakom smislu tog pojma, a sada pobjeda Monroe Lace u San Franciscu jasno pokazuje što je cilj ženskih natjecanja za ljepotu na Zapadu: unapređenju prava “transrodnih žena“.

I sam Lace je to potvrdio, rekavši u jednom intervjuu: „Svaki put kad stavim krunu, njezina težina me podsjeti na težinu mog posla, odgovornosti koju imam da učinim razliku za malu djecu“. Ah da, to je ono o čemu se zapravo radi. Cilj je djecu zbuniti u pogledu njihovog spola i prihvaćanje ideologije prema kojoj osoba može promijeniti spol.

Zašto ne? Farmaceutske kompanije u Sjedinjenim Američkim Državama ponašaju se kao razbojnici, kao i kirurzi za sakaćenje djece, budući da će zbunjenu djecu osuditi na doživotnu ovisnost o hormonskim terapijama koje će im omogućiti uništenje njihovih tijela. Osvajanje odanosti djece je razlog zašto su lobisti omogućili Monroeu Laceu pobjedu na natjecanju za Miss San Francisca.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...