Ponedjeljak, 06. svibnja 2024.

Pišite tvrtki „Jako“: upozorenje zbog sodomitskog sadržaja

Njemački proizvođač športske opreme Jako izradio je „specijalne“ dresove za utakmicu VfB Stuttgarta koja se u tom gradu odigrala 18. ožujka ove godine. Posebnost novih dresova bio je „simbol različitosti“, tj. dugine boje, što je znak  sodomitske (lgbt+) ideologije.

S tim se javno pohvalila i hrvatska podružnica ove tvrtke na svojoj internetskoj i Facebook stranici.

Igrači su spomenutu utakmicu odigrali pod sloganom „Šareno i divlje“, noseći dres iz linije „Diversity 22/23“, uz službeno objašnjenje da prsten u duginim bojama označava „sudjelovanje, različitost i zajedništvo“. No ne radi se ni o kakvom „simbolu različitosti“, nego o znaku saveza između Boga i Noe, tj. čovjeka (usp. Post 9,13-17).

Nošenje i promicanje ovakvih simbola klubu iz Stuttgarta ipak nije pomoglo jer su ovu sezonu završili blizu zone ispadanja, na 16. mjestu.

Na kraju objave postavili su pratiteljima pitanje kako im se sviđa „novi specijalni dres“, stoga vas pozivamo da im na ovo pitanje i odgovorite. Vaše dojmove i mišljenje možete poslati na: [email protected]

Vjerujemo da će tvrtka Jako, kao i mnoge druge, posljedice ovakvog sablažnjavajućeg i grješnog oglašavanja osjetiti prije svega na poslovnoj razini i, što je još važnije, iz toga izvući pouku za budućnost.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...