Četvrtak, 02. svibnja 2024.

Mogu li muškarci menstruirati? Srednjostrujaški mediji šire ideju da mogu!

Ako u Google tražilicu upišete „can men menstruate?“ (hrv. mogu li muškarci menstruirati?), prvi rezultat u obliku sažetka prikazat će Vam sljedeći odgovor: „Imati menstruaciju nije samo ženska osobina, svi rodovi mogu menstruirati, uključujući nebinarne osobe, osobe bez roda, uključujući i podosta muškaraca! Menstruacija ne mijenja ništa po pitanju vašeg roda, to je samo pojava koja se događa kod nekih tijela…“.

Odgovor dolazi s australske internetske stranice TransHub koja je posvećena „svim trans i rodno različitim osobama u Novom Južnom Walesu, saveznicima i pružateljima zdravstvenih usluga“. Još veći problem je što LGBT+ lobi počinje širiti svoje alogične ideje izvan LGBT+ zajednica, a u tome im pomažu srednjostrujaški mediji kao što je NBC News, ali i The Times of India.

Posljednjih godina ljevičarski aktivisti diljem svijeta promiču suludu ideju da muškarci mogu menstruirati, ponekad nazivajući to pitanjem “menstrualne pravde“. Ovaj pritisak je dio šire kampanje za preusmjeravanje društvenog razumijevanja roda s biološke stvarnosti na subjektivnu, “fluidnu“ percepciju.

Želju za promjenom percepcije javnosti mogla se vidjeti prije nekoliko mjeseci u talk showu Dr. Phil kada se osnovnoškolski profesor Ray morao suprotstaviti predstavnicima radikalne woke ideologije i dokazati uz pomoć znanosti zašto muškarci ne mogu menstruirati.

Pogledajte video zapis koji pokazuje kako je u debati prof. Ray pobijedio woke “ratnike“.

Uistinu, svjedoci smo da je posljednjih godina woke ideologija postala ideološke oruđe nesposobnih u borbi protiv kompetentnih, ali i istine u javnom prostoru. Vrijeme je da konzervativci postanu aktivniji u borbi za istinu.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...