Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Proslava Božića u ‘novoj Europi’: Spriječen masakr kršćana u glasovitoj njemačkoj katedrali

‘Nova Europa’, prema liberalima, beskrajno je superiornija od stare Europe. Međutim, postoji loša strana multikulturalizma, a posljedica se ovih dana vidi u Njemačkoj.

Tabloid Bild izvijestio je u subotu da je bilo „nekoliko uhićenja“ jer su „radikalni muslimani planirali napasti vjernike u kölnskoj katedrali“. Glasnogovornik kölnske policije objasnio je: „Zbog prijetnji vjernicima, policija u Kölnu će od ove večeri poduzeti posebne mjere zaštite“. Na Badnju večer vjernici će morati proći kroz posebne sigurnosne provjere – bit će pregledani prije ulaska u katedralu.

Bild je dodao da „policija i uprava kölnske katedrale ne preporučuju nošenje torbi i rani dolazak na sv. misu“. To je cijena multikulturalizma, cijena života u ‘novoj Europi’.

Kölnska katedrala nije jedina meta radikalnih muslimana. Njemački mediji navode da su „vlasti u Austriji, Njemačkoj i Španjolskoj dobili upozorenja od obavještajno-sigurnosnih agencija o mogućim terorističkim napadima u Europi na Božić ili Novu godinu“.

Glasnogovornik bečke policije dao je, kao i njegov njemački kolega, sličnu izjavu za medije: „Zbog trenutne procjene Saveznog ureda za zaštitu ustava i kontinuirano povećane razine opasnosti od terorističkih napada, postoji povećani rizik od terorističkih napada u Austriji tijekom božićnih praznika“.

Posebno je ugrožena bečka katedrala sv. Stjepana, što potvrđuje i bečka policija koja puškomitraljezima čuva ovaj glasoviti vjerski objekt i provodi kontrolu tko može ući u katedralu.

To je realnost ‘nove Europe’. „Od 2010. godine”, prema Bildu, „u Njemačkoj je spriječeno osamnaest terorističkih napada“ radikalnih muslimana. Kada je 2015. godine kancelarka Angela Merkel otvorila vrata masovnoj migraciji muslimana, malo je, ako uopće, pozornosti posvećene tome jesu li novi pridošlice islamski džihadisti ili ne. Njemački politički i medijski establišment, kao i oni iz Europske unije, bili su svim srcem za ovu inicijativu i marljivo su radili na tome da čak i najblaže protivljenje njoj budu označeno kao ‘rasističko’ i ‘islamofobno’.

Sada europska elita ima multikulturalnu Europu kakvu je željela.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...