Subota, 27. travnja 2024.

Policija napadnuta, automobili u plamenu, a rivalske eritrejske bande bore se za vlast u Den Haagu

Dobro došli u globalistički svijet otvorenih granica, gdje svaki nezakoniti migrant može doći gdje želi i pri tome može raditi što god hoće. Iako ratovi bjesne u domovinama nezakonitih migranata, oni sada počinju i na Zapadu.

Nakon što su srednjostrujaški mediji izvještavali o obračunima mafijaških klanova u Švedskoj, počeli su izvještavati i o neredima u Nizozemskoj.

Nedjeljni mir u nizozemskom gradu Den Haagu prekinuli su zvuci nasilja sukobljenih eritrejskih bandi. Sukob Eritrejaca ostavio je i vidljive posljedice: zapaljeni su osobni automobili, autobus i policijska vozila. U očajničkom pokušaju uspostavljanja reda, jedinice specijalne policije bile su prisiljene upotrijebiti suzavac, što je mjera koja pokazuje ozbiljnost situacije. Usred kaosa, šest policajaca zadobilo je ozljede, a uhićeno je 13 izgrednika.

Sukob eritrejskih mafijaških klanova, ili kako mediji vole reći suprotstavljenih političkih grupacija, nije samo testirao reakciju specijalne policije, nego su nizozemski građani mogli vidjeti kako Eritrejci rješavaju nesuglasice.

Pogledajte kako je izgledao Den Haag tijekom obračuna eritrejskih mafijaških klanova:

Sukob Eritrejaca u Den Haagu samo je potvrdio tezu desničara da neprovjereni nezakoniti migranti donose na Zapad ‘najbolje’ iz svojih zemalja: ratove bandi, džihadističku ideologiju i kriminal; a to im omogućuju globalističke vođe koje u tim ‘vrijednim’ ljudima vide glasačku bazu i porezni obveznici koji glasaju za te vođe.

Nizozemska niti nakon pobjede Geerta Wildersa na izborima nije izuzeta od toga.

Nade desnog nizozemskog zastupnika Geerta Wildersa da će postati premijer Nizozemske sve su manje nakon što su koalicijski pregovori početkom veljače došli do mrtve točke. Političar Pieter Omtzigt, vođa centrističko desne stranke Novi društveni ugovor, odlučio je napustiti pregovore zbog nemogućnosti pomirenja suprotstavljenih ideja o novoj vladi.

Možda će novi izbori omogućiti Geertu Wildersu da formira vladu i riješi problem eritrejskih bandi u Den Haagu?

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...