Nedjelja, 28. travnja 2024.

Transrodnost – kinesko oružje za uništavanje SAD-a

Poznati novinar Peter Schweizer u novoj knjizi „Blood Money: Why the Powerful Turn a Blind Eye While China Kills Americans“ otkriva šokantne činjenice o marksističkoj agendi u Sjedinjenim Američkim Državama koja je potpomognuta kineskim novcem.

U šestom poglavlju knjige „Destabliziranje demokracije“, Schweizer otkriva da dva milijardera – Amerikanac Neville Roy Singham, koji živi u Narodnoj Republici Kini, i Joseph Tsai, suosnivač Alibabe – podržavaju radikalne aktivističke skupine koje koriste trans-pokret kao oružje u borbi protiv kapitalističkog SAD-a.

Novinar Schweizer se u prvom dijelu poglavlja usredotočio na Singhama, koji je odrastao na Jamajci i u Detroitu, te je kao mladić usvojio komunističku ideologiju pridruživši se Ligi revolucionarnih radnika. Nakon toga se Singham ‘skrasio’ stvorivši softversku tvrtku te je radio kao strateški konzultant za Huawei – tvrtku povezanu s kineskom vojskom. Singham zarađeno bogatstvo ulaže u podupiranje radikalnih lijevih pokreta u SAD-u.

Prema novinaru Schweizeru, američki milijarder je u nevladine organizacije uložio više od 100 milijuna dolara, a posebno velike količine novca, prema poreznoj evidenciji, uložio je u njujorški projekt The People’s Forum.

Organizaciju koja promiče lijeve ‘vrijednosti’ i LGBT+ pokret, a članovi nadzornog odbora, Claudia De La Cruz i Manolo De Los Santos, aktivni su u Partiji socijalizma i oslobođenja, stranci koja zagovora „militantnu političku obranu kineske vlade“.

Što se tiče Josepha Tsaija, suosnivača Alibabe, on je „uložio milijune dolara u istraživanja o trans-pokreta u SAD-u“, a zaklada Joe i Clara Tsai pokrenula je Wu Tsai Human Performance Alliance u srpnju 2021. s obvezom financiranja – riječ je o desecima milijuna dolara godišnje.

Jedna od inicijativa Wu Tsai Human Performance Alliance je program za ‘trans-športašice’ u bostonskoj dječjoj bolnici, a voditeljica programa, dr. Kathryn Ackerman, zagovornica je uključivanja ‘trans-žena’ u ženski šport. Bostonska dječja bolnica zloglasna je po Centru za rodnu kirurgiju u kojem sakate tinejdžere.

Schweizer je otkrio da kineski milijarder Tsai također financirao centar na Sveučilištu Stanford koji je „uvelike uključen u trans-istraživanja, zagovaranje rodne ideologije i aktivizam”.

Ono što je posebno zanimljivo u vezi s ovom dvojicom milijardera koji financijski pomažu trans-agendu u SAD-u jest da isto ne čine u Kini, u kojoj je odnos prema LGBT+ ideologiji posve drugačiji. Kineska vlada ograničila je LGBT+ ideologiji u javnim medijima i filmovima, smatrajući da je to štetno za naciju (zemlju).

Pitanje je samo hoće li Zapad prepoznati utjecaj Kine u promidžbi LGBT+ ideologije?

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...