Srijeda, 24. travnja 2024.

PROPADA LI GLOBALIZAM? Kršćanski komentator predviđa oživljavanje religijske tradicije, nacionalnog identiteta

Prema jednom kulturnom antropologu, dani utjecaja globalističkog pokreta su odbrojani.

“Globalistički svijet dosegao je svoj vrhunac”, rekao je kršćanski podcaster dr. Stephen Turley u ekskluzivnom intervjuu s Jimom Haleom iz LifeSiteNewsa. “Ono što globalizam čini tako jedinstvenim je to što civilizaciju zamjenjuje sustavom, s protokolima koji su centralizirani i nadzirani od strane tehnokratskih elita koje nas pokušavaju uvjeriti da smo najslobodniji kada im damo najveću kontrolu nad [našim] životima”.

Ipak, Turley tvrdi da svjetsko stanovništvo sve više odbacuje nadmoć globalističkih struktura moći i njihov odgovarajući utjecaj. Umjesto toga, on i drugi znanstvenici prepoznaju stalni i organski povratak nacionalizmu, tradicijama i religijama koje su stoljećima definirale različite civilizacije.

“Elite žele održati globalizam, ali ogromne populacije svijeta žele se vratiti svim oznakama identiteta koje su definirale tko su bili tisućama godina”, pojasnio je Turley. “Dakle, svjetski poredak se mijenja, ali mijenja se kroz porođajne muke. Globalisti neće tako lako pustiti svoju moć”.

Upečatljiva demonstracija bjesomučnog pokušaja globalista da zadrže privid kontrole bila su pomno orkestrirana revijalna suđenja u vezi s Donaldom Trumpom i navodnom pobunom 6. siječnja.

“To zapravo pokazuje koliko su izvan kontakta – to je neka vrsta trenutka Marie Antoinnette”, komentirao je Turley. “Imamo rekordnu inflaciju, cijene benzina dovode do bankrota ljude na crpkama, imamo južnu granicu koja je eksplodirala, imamo nestašicu formule za dojenčad… u ovom trenutku imamo geopolitički poredak koji se raspada pred našim očima, masovno umiranje od gladi diljem svijeta”. “U tom trenutku, sve što mogu učiniti je fiksirati se na J6”.

Turley je ukazao da će ova vrsta vizije tunela u konačnici biti uništenje globalističkih elita i njihovih mehanizama kontrole.Dok globalistički elitisti nastoje održati dominaciju promičući svoju radikalnu agendu kontrole stanovništva, konzervativci koji jednostavno imaju velike obitelji na kraju će pobijediti.

“Ukratko, sekularisti nemaju djecu”, rekao je Turley.

“Oni su uvijek znatno ispod razine zamjene od 2,1 djeteta po paru, dok konzervativno-religiozni, osobito konzervativni-kršćani, u mnogim aspektima imaju više djece nego ikada”. “Demografija je sudbina… Zato znanstvenici predviđaju da ćemo do kraja ovog stoljeća imati više od milijardu konzervativnih kršćana, mormona i amiških domoljuba koji će popunjavati našu naciju”.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...