Četvrtak, 25. travnja 2024.

Dr. Herman Vukušić: Zašto je ove godine Hod za život veći od života?

Dr. Herman Vukušić na svome se Facebook profilu osvrnuo na ovogodišnji Hod za život i protudemokratske postupke Tomislava Tomaševića. Status prenosimo u cijelosti.

Zagrebački gradonačelnik, Tomislav Tomašević, u prvoj je godini svojeg mandata nepobitno dokazao da je nesposobni kvaziaktivist kojemu su od interesa grada i građana važniji interesi neoliberalne agende koja ga je uz pomoć stranog kapitala i mreže međunarodnih ekstremističkih neoliberalnih institucija postavila na vlast.

U međuvremenu je, kako bi se umilo svojim pajtosima iz medija, uništio i zagrebačku Polikliniku za zaštitu djece i mladeži (u daljnjem tekstu: Poliklinika) prisilivši prof. dr. Gordanu Buljan Flander da podnese ostavku.

Krimen prof. Flander bio je taj što se na zakonski način štitila od laži koje je putem jednog portala o njoj širila regionalno omiljena kafanska pjevačica, a koja bi, po svemu sudeći, uskoro mogla postati Tomaševićeva gradska ministrica zdravlja i socijale.

Ovo kažem jer je u slučaju Poliklinike gradonačelnik Tomašević mjesecima zanemarivao alarmantne brojke o porastu broja zlostavljane djece u Zagrebu tijekom pandemije, a od kako je prof. Flander otišla taj problem kao da i ne postoji.

Ne postoji jer nije dio agende Tomaševićeve kabale, kojoj primarni interes nije tu djecu zaštiti od zlostavljača, već učiniti ih što prijemčljivijim za ideje transrodne ideologije kojima pršti njihov predizborni program.

U međuvremenu je povodom slučaja Čavajda gradonačelnik Tomašević uz svojeg “brata po oružju”, Sandru Benčić, postao i veliki stručnjak za medicinsku etiku i suptilno se zaprijetio svim liječnicima u gradskim zdravstvenim institucijama koji se prizivaju na ustavom zagarantirano pravo na priziv savjesti.

Ovaj atak na institucije demokracije (a koji je samo preslika agresivnog pritiska koji Tomaševićevi istomišljenici u SAD-u po pitanju pro life izbora trenutno vrše na tamošnji ustavni sud) nastavio se i zabranom već odobrenih zastava koje su ove subote trebale ukrasiti tradicionalni “Hod za život”.

S obzirom na sve izrečeno, te s obzirom na razinu agresije i netolerancije koju neoliberalna ljevica u Hrvatskoj danas izražava spram svih koji se usude drugačije razmišljati, ovogodišnji “Hod za život” postaje sam po sebi veći od života.

Ove godine on je i znak otpora suludoj agresiji na temelje kršćanske zajednice koju Tomašević i njegova kabala nesmiljeno provode, kao i na otvorenu diktaturu koju je u prvoj godini mandata uspostavio u Gradu Zagrebu

Stoga pozivam sve prijatelje i istomišljenike da se ove subote, 14. svibnja 2022. godine, u 11.00 okupimo ispred HNK i krenemo u hod za život i slobodu od Tomaševićeve manjinske tiranije!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...