Petak, 29. ožujka 2024.

Otkrili smo jedno od rijetkih mjesta u Hrvatskoj gdje je korona još uvijek opasna!

Ljeto je i dok se opušteno družimo i grlimo s prijateljima kao nekad, nekako smo vrlo brzo zaboravili da su nas “stručnjaci” dvije godine mučili i progonili “mjerama” koje su se u praksi pokazale kao potpuno neučinkovite.

Zbog toga nije loše spomenuti da i dalje postoji jedno mjesto gdje nam daju do znanja kako nas nisu pustili na miru, nego kako misle nastaviti u istom tonu i dalje.

Tako su svi oni koji su ovih dana imali potrebu otići u ljekarnu shvatili da korona-ludilo nije prestalo, nego se samo pritajilo i čeka zgodni trenutak da možda ovaj puta eksplodira u još većem naletu.

Naime, nakon što ste u prepunome trgovačkom centru gdje nema nikakvih mjera odlučili otići u ljekarnu, zaskoči vas “maskirana” prodavačica lijekova koja kao uvjet da vas posluži od vas traži da stavite masku.

Ako slučajno nemate svoju masku, a vjerojatno je nemate jer tko više nosi masku, ljubazna prodavačice lijekova će vam ponuditi njihovu masku, koja je, istina, otvorena i možda nekoliko puta rabljena, ali nema veze… “mjere” za koje i djeca vide da ne funkcioniraju moraju nas podsjećati tko najviše profitira i kome je najviše stalo da korona ludilo traje zauvijek.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...