Utorak, 23. travnja 2024.

Rijetki su htjeli otići po kilogram brašna, a onda su svi ostali iznenađeni kad su shvatili što su dobili

Upravo smo na internetu pronašli zanimljivu i vrlo poučnu vijest. Navodno je indijski glumac Aamir Khan dao vrlo neobičnu donaciju – s njegovog računa su siromašnim ljudima dijelili po jedan kilogram brašna.

Aamir Khan

I sad ćete reći u čemu je trik i kakva je to donacija, zar ne? Samo jedan kilogram brašna po osobi?!

Kako se ta donacija sastojala od samo jednog kilograma brašna tako mnogi nisu niti htjeli doći na mjesto gdje se brašno dijelilo. Samim time mnogi nisu niti uzeli taj kilogram brašna jer su to smatrali sitnicom za kojom nema potrebe gubiti vrijeme.

Oni koji su došli su bili samo oni kojima je stvarno bila potrebna pomoć i kojima je taj kilogram brašna stvarno puno značio.

No onda su svi oni koji su uzeli tu donaciju pronašli u vrećama s brašnom i oko 15.000 rupija, što je navodno oko 200 dolara. Tada su svi shvatili kako je ovaj glumac mudro donirao siromašne jer su novac dobili svi oni kojima je stvarno bio potreban.

Napomena: Ovu smo priču pronašli na internetu i ne znamo koliko je točna, ali nam se učinila zgodnom jer potiče na dobro tako da unaprijed molimo Faktograf da se ne petlja s forama “nedostaje kontekst”.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...