Subota, 20. travnja 2024.

Bidenov plan za globalno širenje LGBT agende: Žele redefinirati brak, uvesti rodnu ideologiju, promicati promjenu spola…

Otkako je stigao u Bijelu kuću, Joe Biden  nastavio je tamo gdje je Barack Obama stao, čineći promicanje pobačaja i LGBT agende u inozemstvu kamenom temeljcem vanjske politike svoje administracije. Tu je, naravno, isticanje zastava duginih boja na američkim veleposlanstvima — uključujući veleposlanstvo pri Svetoj.

Ali ključni aspekt ove promotivne strategije je korištenje dolara američkih poreznih obveznika za financiranje LGBT skupina diljem svijeta. Prema Washington Free Beaconu, posljednji primjer toga je portugalski međunarodni filmski festival Queer Lisboa, koji je prema glasnogovornici State Departmenta primio 10.000 dolara od Bidenove administracije kao dio njihove inicijative za “podršku LGBTQ+ iraznolikosti, pravednosti i uključenosti.

 Festival je, primijetio je Beacon, “uključivao P.S. Burn This Letter Please, dokumentarac o drag kulturi u poslijeratnom New Yorku, Saint-Narcisse, film o incestuoznim blizancima, i Minyan, film o 17-godišnjem židovskom dječaku koji napušta svoje roditelje kako bi istražio New York gradsku gay scena i na kraju se poseksao s odraslim barmenom.”

Prema Free Beaconu, početkom ove godine State Department financirao je ‘prvu knjižnicu o rodu i seksualnosti u Libanonu’, pružio savjetovanje o raznolikosti i inkluziji latinoameričkim policijskim snagama i bio domaćin webinara o prepoznavanju transrodnih osoba u Norveškoj, prema međuagencijskom izvješću.

Službenici američkog veleposlanstva u Portugalu primijetili su da je njihovo financiranje queer festivala dio promicanja Bidenovog “Memoranduma o unapređenju ljudskih prava LGBTQI+ osoba diljem svijeta”. Konkretno, financiranje queer festivala i drugih takvih događaja naručeno je u skladu s Odjeljkom 3 Memoranduma, koji napominje da bi jedan dio međunarodne Bidenove strategije bio: inozemna pomoć za zaštitu ljudskih prava i promicanje nediskriminacije.

Ako niste pročitali Memorandum, vrijedi to učiniti. To je nevjerojatno radikalan dokument koji u biti stavlja američku vladu na raspolaganje međunarodnim LGBT aktivistima. Politika Sjedinjenih Država bit će fokusirana za zaustavljanje nasilja i diskriminacije na temelju seksualne orijentacije, rodnog identiteta ili spolnih karakteristika.

Cilj je unaprjeđenje ljudskih prava LGBTQI+ osoba diljem svijeta. To ne znači samo zagovaranje progonjenih ili ugroženih ljudi; to znači redefiniranje braka diljem svijeta; guranje rodne ideologije u tradicionalnim društvima; zagovaranje promjene spola i blokatora puberteta kod mladih. To također uključuje karakteriziranje kršćanskog pogleda na seksualnost kao mrskog i vrijednog potiskivanja.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...