Četvrtak, 25. travnja 2024.

KANADA Konzervativka osudila ekološki ekstremizam globalista Justina Trudeaua

Zastupnica Konzervativne stranke Kanade i kandidatkinja za premijerku dr. Leslyn Lewis osudila je “opsjednutost” kanadske vlade ugljičnim otiscima, rekavši da se građani moraju suočiti s “lažima” u vezi s “Net Zero” ekstremizma kako bi zaštitili nacionalne poljoprivrednike.

“Vrijeme je da ustanemo, stanemo uz naše poljoprivrednike i kažemo ‘NE’. Naša nacija treba hrabrog vođu s vizijom, a ne samo s pukim sloganima. Više od dvije godine u našoj stranci zvonim na uzbunu zbog Net Zero-a. Sada vidimo utjecaj neaktivnosti diljem zemlje,” ističe Lewis.

Lewis je upozorila da se kanadskoj saveznoj vladi pod premijerom Justinom Trudeauom ne može dopustiti da “kontrolira kako uzgajamo i kako jedemo”.

Napomenula je da će se kao premijerka “pobrinuti da poljoprivrednici imaju mjesto za stolom dok stvaramo pravi plan za zaštitu našeg okoliša”.

Podsjetimo, Trudeauova vlada želi implementirati politiku “emisija” u vezi s gnojivima u Kanadi, istu politiku koja je izazvala pobunu farmera u Nizozemskoj, piše LifeSite News.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...