Subota, 27. travnja 2024.

Liberalni komentator: Cenzura vijesti o kriminalnim poslovima Bidenova sina bila je opravdana Trumpovim porazom

Liberalni, ateistički politički komentator Sam Harris nedavno je, u podcastu Triggernometry”, izjavio da je postojala “zavjera” medija da se prikrije sadržaj prijenosnog računala Huntera Bidena – i da je to bilo “opravdano”.

Sam Harris također je utvrdio da čak i ako je predsjednik Joe Biden primao mito od stranih ulagača u Ukrajini ili Kini, to ne bi bilo ni blizu neuspjeha Sveučilišta Trump, upitne škole za nekretnine i ulaganja koju je pokrenuo Donald Trump.

Podsjetimo, Joe Biden zanijekao je umiješanost i znanje o poslovima svog sina, ali jedan e-mail se odnosio na to da je 10 posto dobiti od posla išlo “Velikom” što se potencijalno odnosilo na sadašnjeg predsjednika.

Big Tech je radio na tome da spriječi ljude da dijele priču New York Posta o Hunterovom prijenosnom računalu, posebno prije američkih izbora 2020., a Twitter je čak suspendirao novinski račun dok nije izbrisao tweet s vezom na članak.

Harris smatra Trumpa “egzistencijalnom prijetnjom našoj demokraciji” i ustvrdio je da nije samo ljevičarski pokret taj koji ga je želio spriječiti da ostane na vlasti, nego i dio republikanaca.

Za njega je cenzura vijesti o Bidenovu sinu bila opravdana jer se time spriječio Trumpov dolazak na vlast.

Zaključimo: Harris je, zapravo, priznao da je postojala cenzura oktrića o kriminalnim poslovima Bidenova sina, a moguće i samog Bidena, ali je to bilo opravdano kako bi se osigurao poraz Donalda Trumpa.

Demokracija, nema što!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...