Petak, 29. ožujka 2024.

Pro-LGBT Disney angažira ‘drag queen’ za novu Marvelovu seriju o tinejdžerskim superherojima

Usred stalne kontroverze oko svog stava o LGBT propagandi usmjerenoj na djecu, Disney je upravo potpisao drag queen za pojavljivanje u njegovoj novoj Disney+ Marvel seriji o tinejdžerskom superheroju koja bi trebala izaći sljedeće godine.

U ekskluzivnom intervjuu za E! Vijesti, 33-godišnja Jaren Kyei Merrell, koja se zove umjetničkim imenom Shea Couleé i bila je prikazana u seriji drag queen “RuPaul’s Drag Race”, oduševljena je prilikom da “gura iglu naprijed” i promovira drag u mainstream aveniji.

“Duboko sam uzbuđen da svi vide što je ova uloga, što ona podrazumijeva i sve što ona jest”, rekao je Merrell za tu kuću.

Kao što piše LifeSite News, Disney je postojano ubacivao ljevičarsku politiku u svoje filmove, emisije i serije.

Čvrsta predanost tvrtke ljevičarskim prioritetima kreće se od udovoljavanja zahtjevima LGBT “zastupljenosti” u Marvelovom kinematografskom svemiru, do otpuštanja i javnog klevetanja konzervativne bivše glumice Ratova zvijezda Gine Carano, do besramnog promicanja LGBT “pridea”.

Nedavno su dionice Disneyja pale za 45% usred velikog neuspjeha njegovog filma “Lightyear”, koji je izazvao kontroverzu zbog scene lezbijskog poljupca.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...