Petak, 29. ožujka 2024.

Vukušić: Počinje kraj međunarodnog ultraljevičarskog totalitarizma koji financijski podržava George Soros

Veliki globalni dobročinitelj i dobri duh Davosa George Soros, posljednih je godina upucao skoro 40 milijardi dolara u kampanje preko 75 javnih tužitelja u SAD-u, od kojih su mnogi po dolasku na dužnost počeli provoditi leftističku agendu umjesto da paze na zakone, piše na svome Facebook profilu psihijatar Herman Vukušić čiji status prenosimo u cijelosti.
Rezultat takovog aktivističkog pristupa važnoj javnoj funkciji bio je rapidan porast kriminala u gradovima gdje su Sorosevci preuzeli urede, kao što su San Francisko, Chicago i Los Angeles.
Međutim, čini se da je konzervativna patriotska svijest Amerikanaca u porastu, jer je prije dva mjeseca u San Francisku smijenjen “progresivni” okružni tužitelj Chesa Boudin, čije su reforme zagovarale neprocesuiranje zločina poput pljački i posjedovanja droga te prodaje droge na otvorenom.
Jučer je u Florifidi guverner Ron DeSantis smijenio okružnog tužioca Andrew Warrenna jer je šest godina odbijao provoditi zakone koji su bili kontra nauka Sorosevog otvorenog društva.
Kap koja je prelila guvernerovu čašu bilo je Warrennovo neprovođenje zakona o ograničavanju operacija promjene spola u maloljetnika, pojavi koja je u SAD-postala pandemija veća od korone.
Za primjer, 2007. godine u Americi ste imali jednu kliniku za promjenu spola u djece, a
danas ih je preko 150!
Masa mladih ljudi hrli u promjenu spola zbog svoje adolescentne zbunjenosti ili trenutnog socijalnog hira, a da nemaju pravih razloga za to u smislu rodne disforije (osjećaja da si rođen u spolu kojem ne pripadaš).
Međutim, jednom kada ta djeca prijeđu vrata takve “klinike” odmah počinju dobivati supresore puberteta, hormone koji će ih dugoročno učiniti sterilnima, oslabiti im kosti i povećati rizik od pojedinih karcinoma.
Napomena: većina hormona koja se primjenjuje u svrhu blokade puberteta nije za to odobrena od strane nadležne savezne agencije (FDA).
Ako se pak roditelji tome usprotive tu su tužitelji poput Andrew Warrenna da u ime “djetetova prava na samoodređenje” djecu uzmu iz obitelji i puste državi da “pomogne” djetetu u njegovoj/njezinoj “rodno afirmirajućoj terapiji” – čitaj: promjeni spola s kirurškim zahvatima.
Ipak, čini se da se narod SAD-a budi i da počinje kraj međunarodnog ultraljevičarskog totalitarizma koji financijski podržava George Soros i unutar kojeg se nad tisućama djece provode dubiozni medicinski eksperimenti.
Naš Zagreb, našalost, za takve je još uvijek prijestolnica svijeta…

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...