Petak, 19. travnja 2024.

Biden je proglasio rat protiv konzervativnih kršćana

Prošli tjedan, u jednom od najmračnijih trenutaka svoga neuspješnog predsjedničkog mandata, Joe Biden je dao do znanja jasnije nego ikad da Demokratska stranka namjerava ukloniti kršćane i svakoga tko ima stav suprotan pobačaju i LGBT agendi.

U govoru u Philadelphiji Biden je napao svoje političke protivnike proglasivši ih nepodnošljivom “prijetnjom“ Americi. Već je ponovio iste napade na ranijim događajima, uključujući i govor u ime socijalističkog demokrata, kandidata Mandele Barnesa u Wisconsin.

Bidenove optužbe, koje blate milijune dobrih Amerikanaca, su smiješne iz mnogo razloga. Prvo, liberali mrze Ustav SAD-a, kao što je pokazala kolumna u New York Timesu prije nekoliko dana; sam Bidenov režim rutinski krši savezni zakon jer je bio u dosluhu s kompanijama (za društvene medije) kako bi cenzurirali nepovoljan položaj. Uostalom, svjedoci smo da se demokrati godinama rugaju volji naroda sabotirajući Trumpa i neutemeljeno ga potkopavajući teorijama zavjere, a ove godine su potrošili 46 milijuna dolara na protukandidate onim republikanskim kandidatima koje Trump podržao.

Demokrati tvrde da takozvani “MAGA republikanci raspiruju vatru političkog nasilja”, budući da su prije dvije godine ljevičari – a ne Trumpovi podupiratelji – pokrenuli najgori val političkog nasilja koji je Amerika vidjela naraštajima. U ljeto 2020. stotine nereda povezanih s pokretom Black Lives Matter uništile su milijarde dolara imovine, ozljeđujući tisuće policajaca, zapalivši vladine zgrade diljem zemlje i uzevši desetke života. Štoviše, povijesno nasilje je imalo eksplicitnu potporu liberalnih medija i financijsku pomoć najviših demokrata, uključujući sadašnju potpredsjednicu Kamalu Harris.

Pobuna na Kapitolu (6. siječnja) nije ni blizu našem naizgled zaboravljenom ljetu iz pakla ili terorističkim protestima za pobačaj (čemu smo bili svjedoci ove godine) koji su kulminirali pokušajem atentata na suca Bretta Kavanaugha. Ako se demokrati žele uhvatiti u koštac s “političkim nasiljem u Americi“, moraju početi od svoje terorističke baze.

Rat demokrata protiv kršćana

Ali najupečatljiviji trenutak Bidenovog govora u četvrtak bio je kada je objasnio svoju definiciju takozvanih “MAGA republikanaca“ koji navodno prijete “samoj duši“ Amerike.

„MAGA snage”, izjavio je, „odlučne su vratiti ovu zemlju unatrag. Vračajući je u razdoblje u kojem nije bilo prava na izbor, prava na privatnost, prava na kontracepciju, prava da se oženiš onom koju voliš”. Bijela kuća je ranije potvrdila da se Bidenova oznaka “MAGA“ odnosi na one koji su zagovornici života, kao i na građane koji se protive seksualno eksplicitnim knjigama u školama za djecu.

Drugim riječima, Bidenova administracija i demokrati objavljuju rat ne samo Trumpu i njegovim pristašama, nego i konzervativnim kršćanima, cijelim pro-life i obiteljskim pokretima, a očito i svima ostalima koji imaju tradicionalna vjerska uvjerenja ili čak uvriježena stajališta u suprotnosti sa sve radikalnijim, odbojnijim “vrijednostima” liberala. Naime, Bidenova definicija “MAGA snaga“ odnosi se posebno na vjerne katolike, jednu od rijetkih skupina koja još uvijek odbija upotrebu kontracepcije.

Otvoreni napad Bidenovog režima na kršćane i konzervativce pokazuje da je mnogo toga na kocki ako demokrati pobijede na predizborima u studenome i ako dobiju dovoljno mjesta u Kongresu koji su im potrebni da provedu puni zakonodavni program.

Otkako je preuzeo dužnost, Biden i njegovi siledžije pokrenuli su užasne napade na vjersku slobodu. U manje od dvije godine pokušavaju natjerati kršćanske medicinske stručnjake da izvrše operacije “promjene spola“, prisiljavajući vjerske zdravstvene institucije da omoguće pobačaje ili ih suoče s paralizirajućim tužbama, te natjeraju vjerske obrazovne institucije da prihvate rodnu ideologiju. Čak su izveli katoličke časne sestre na sud da ih osude jer su se protivile Bidenovoj oavezi da se u bolnicama mora moći obaviti transrodna operacija.

Ali ako demokrati zadrže Zastupnički dom i dobiju većinu u Kongresu, rat oko naših najbitnijih prava – prava da volimo i služimo Bogu – postat će eksponencijalno teži.

Demokrati u Senatu obećali su, ako dobiju još samo dva zastupnička mjesta, izglasati niz ekstremnih, protukršćanskih zakona, uključujući Zakon o jednakosti koji podržava Biden, a koji bi uveo saveznu odluku prema kojoj se liječnici ne bi više mogli pozvati na priziv savjesti, pravo na tužbu poslodavca zbog korištenja “pogjrešne zamjenice“ i učvršćivanje LGBT ideologije u vjerskim obrazovnim institucijama.

Također, namjerava progurati zakon o zaštiti zdravlja žena, koji bi izbrisao gotovo sva ograničenja pobačaja u Americi, poništavajući stotine državnih zakona, uključujući nedavnu odluku Vrhovnog suda u vezi potpune zabrane pobačaja, i kodificirati federalno “pravo“ na pobačaj do rođenja.

Uz to postoji intencija prema formuliranju “zakona o globalnom poštovanju“, koji bi ovlastio Bidenovu Bijelu kuću da sankcionira strane državljane za koje se smatra da su prekršili “ljudska prava LGBTQI osoba“.

Bidenov izvorni program Build Back Better uključuje zabranu “diskriminacije“ na temelju “seksualne orijentacije“ i “rodnog identiteta“ u procesu skrbi za djecu. U takve woke projekte će biti uložene stotine milijuna dolara.

Zakon o imunizaciji i drugi zakoni koji bi se mogli koristiti za praćenje i kažnjavanje Amerikanaca koji odbijaju obvezna cjepiva zaražena pobačajem bi isto tako mogli biti proglašeni ako demokrati dobiju većinu u Kongresu.

I povrh svega, trebalo bi doći do promjene zakona o glasovanju koji bi institucionalizirao glasovanje poštom bez osobnih iskaznica s fotografijom i druge ljevičarske izborne “reforme“, kao što su kutije za ubacivanje glasova i skupljanje glasačkih listića, osiguravajući “budućnost“ Amerike.

Iako se demokrati predstavljaju kao slobodoumni i umjereni, oni ciljaju na ništa manje nego temeljnu transformaciju Amerike – sličnu boljševičkoj ili Francuskoj revoluciji – koja uključuje uklanjanje kršćanstva iz javnog života, ukidanje vjerskih i roditeljskih prava kakva poznajemo i pretvaranje Amerike u krajnje ljevičarski bastion LGBT radikalizma i neograničenog prava na pobačaj.

Na ovaj način, Biden i njegove snage, a ne “MAGA republikanci“, predstavljaju pravu prijetnju Ustavu i „samim temeljima naše republike“, izgrađene na tradicionalnim kršćanskim načelima. To je ponosno dijabolična demokratska stranka koja prijeti duši američke nacije.

Srećom, bitka za Ameriku se može dobiti. Što je još važnije, Bog je s nama. Jedan od znakova za to je bio poraz demokrata u pravnom slučaju Roe protiv Wadea na svetkovinu Presvetog Srca Isusova, što je neporeciv znak Njegove providnosti na djelu. Uz pomoć naših molitava i glasova u studenome još uvijek možemo spriječiti katastrofu i spasiti ovu zemlju i naše slobode od vladavine demokratskog terora.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...