Subota, 27. travnja 2024.

Biden: „Moramo programirati biologiju kao što programiramo računala“

Bidenova administracija izdala je izvršnu naredbu pozivajući na biotehnologiju koja može „predvidljivo programirati biologiju na isti način na koji pišemo softver i programiramo računala”, transhumanističku praksu, u službi ljudskog “zdravlja”.
Kao primjer takve biotehnologije, Izvršna naredba 14081 implicirano je uključila injekcije mRNA COVID-19, navodeći “pandemiju” COVID-19 kao demonstraciju „vitalne uloge biotehnologije … u razvoju i proizvodnji spasonosnih … cjepiva koja štite Amerikance i svijet.”
Ubodi mRNA primjer su onoga što je opisano kao „najistaknutije područje biotehnologije”: „proizvodnja” tobože “terapeutskih proteina i drugih lijekova putem genetskog inženjeringa”.
Međutim, iako su proteini proizvedeni mRNA injekcijom hvaljeni kao korisni, pojavili su se dokazi da su otrovni za ljude. Zapravo, kao što je StatNews primijetio 2016., eksperimente s mRNA napustilo je nekoliko farmaceutskih grupa prije izbijanja COVID-19 zbog „zabrinutosti oko toksičnosti”.
Napori da se “programira biologija” u ljudskim bićima ne samo da predstavljaju daljnje potencijalne opasnosti za zdravlje, poput onih koje pokazuju snimke mRNA, već bi također mogli otvoriti mogućnosti eugeničkog “poboljšanja”, zbog čega je uređivanje gena često bilo opisano kao “Pandorina kutija”.
Bidenov poziv na „programiranje” biologije na način na koji programiramo softver, ako se primijeni na ljude, olakšao bi transhumanističku viziju stvaranja “nadljudi” kroz razne vrste tehnologije, uključujući biotehnologiju.
U iščekivanju velikih transhumanističkih razvoja, uključujući napredak biotehnologije, savjetnik Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) Yuval Noah Harari otišao je toliko daleko da je izjavio da smo „mi jedna od posljednjih generacija homo sapiensa”, i da će „unutar stoljeća ili dva Zemljom dominirati entiteti koji se više razlikuju od nas nego što se mi razlikujemo od čimpanza”.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...