Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Dr. Vice Batarelo u Bujici: „Nancy Pelosi je lažna katolkinja, a Plenković sluga LGBT kolonijalizma!“

Predsjednik udruge Vigilare dr. sc. Vice Batarelo gostovao je jučer u emisiji „Bujica“ na Z1 televiziji. Komentirao je pokretanje peticije protiv homo-posvajanja, ali druge teme.

„Trump je imao pravo kad se odbio rukovati s Pelosi, a Plenković joj je dao ruku – iako za dva tjedna više ne će predstavljati baš ništa”, komentirao je dr. Vice Batarelo posjet aktualne šefice američkog Kongresa Zagrebu: „Nancy Pelosi je lažna katolkinja kojoj je nadbiskup San Franciska, Salvatore Cordileone, uskratio pričest, a Andreja Plenkovića vidim kao slugu LGBT kolonijalizma, koji po nalogu Bruxellesa želi dati hrvatsku djecu na posvajanje homo-parovima!”.

Batarelo je – gostujući u udarnom terminu Z1 televizije – pozvao na potpisivanje nacionalne peticije, pod motom „ZAŠTITIMO DJECU OD HOMO-POSVAJANJA“. Zainteresirani građani mogu ju potpisati na linku zastitimodjecu.hr, a Bujica je večeras premijerno emitirala spot kampanje.

Batarelo je Ustavni sud otvoreno nazvao „političkim“ i tvrdi da je većinski kadroviran „dogovorom dvije partije – SDP-a i HDZ-a” – te kao takav „donosi odluke protivne interesima države, crkve i obitelji”…

Posebno kritički prokomentirao je novu definiciju obitelji, koju je na zadnjem partijskom kongresu u „Lisinskom“ svom članstvu ponudio Plenkovićev HDZ, a koja govori o „zajednici obiteljskog života koja se temelji na međusobnoj ljubavi i brizi“.

„S tom bi definicijom bio sretan i Karl Lagerfeld koji je iskreno volio svoju mačku, a toliko se o njoj brinuo da joj je ostavio svu imovinu! Rekao je i da bi se s njom oženio, kad bi mu zakon to dopustio!“, dodao je Batarelo.

U emisiji su spomenuti pojedini slučajevi iz Njemačke, gdje se crkve pretvara u diskoteke, kafiće i restorane, kao i otvaranje prvog LGBT vrtića u Berlinu…

„Slažem se s nedavnom izjavom njemačkog kardinala Gerharda Müllera, koji je konstatirao da je na djelu neprijateljsko preuzimanje Crkve!“, zaključio je Batarelo.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...