Petak, 19. travnja 2024.

Plave vrećice nisu niti malo bezvezne!

Tomašević igra opasan igrokaz vezano za vrećice i smeće u Zagrebu. To je dio neokomunističkowokesoros plana kontrole stanovništva putem stvaranja nepovjerenja i straha.

Stvara od Zagrepčana cinkaroše, i to tragikomično: oko smeća.

Zna se jako dobro u svim sociološkim studijama o komunističkoj istočnoj Europi da je ona vrjednota koja je najviše nedostajala bila povjerenje. Naime, nikome se nije moglo vjerovati jer je bilo toliko cinkaroša koji su izdavali ljude tajnoj policiji.

I tako, nakon jednog naraštaja (računa se oko 25 godina), kada su mladi zaboravili što je komunizam, vrati se Muzemo ekipa (većina su izdanci jugokomunističke nomenklature), prihvati woke (čitaj: neokomunističku) agendu i eto ponavljanja povijesti.

S druge strane, hvala Bogu, Hrvati su borbeni i znaju svoje braniti te izbjegavati nepravedne zakone, naredbe i nasilje. To nam povijest jasno pokazuje, naročito nakon početka turskih osvajanja.

Mi jesmo Antemurale Christianitatis, postavljeni od Boga na granici. Ponosni braniči obitelji, Crkve i domovine.

Odbacimo sve (obnovljene, ali u biti stare) ideologije i “izme”, a naročito ove zelenaške koji se nameću kao religija, kako bi elita probala opet nas podjarmiti.

A to vezano za smeće… Ponašajte se odgovorno kao odrasli ljudi s dostojanstvom, a ne kao balava djeca koja čekaju i raspravljaju što će jedna nesposobna gradska ekipa reći ili još gore, koga će moći cinkariti.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...