Petak, 26. travnja 2024.

Elon Musk otkrit će kako je Twitter zataškavao korupciju u obitelji Biden?

Američki konzervativci ne sumnjaju da je Twitter bio ključan u ishodu predsjedničkih izbora 2020. Ovdje se ne radi samo o blokadi računa Donalda Trumpa, već i o namjernom „prešućivanju“ informacija o skandaloznim podacima na laptopu sina Joea Bidena – Huntera.

Jedan od načina da Joe Biden „pobijedi“ na izborima bio je – pored nebrojenih izbornih nepravilnosti – suradnja s Big Tech industrijom, a posebno s Twitterom koji je tu odigrao veliku ulogu. Tijekom predizborne kampanje medij je dosljedno skrivao slučaj prijenosnog računala Huntera Bidena na kojemu su pronađeni kompromitirajući materijali. Postovi o „laptopu iz pakla“ cenzurirani su kao sadržaji „dezinformacija“.

Prijenosno računalo s podatcima o nemoralnom načinu života i korumpiranim obiteljskim vezama Bidenova sina zaplijenio je FBI koji je odmah započeo zataškavanje. Postoji čak i knjiga o tome (Laptop from Hell: Hunter Biden, Big Tech, and the Dirty Secrets the President Tried to Hide ) i igrani film  Moj sin Hunter  (My son Hunter) koji distribuira konzervativna stranica Breitbart.

Otkrije li Elon Musk tajne zataškavanja „laptopa iz pakla”, to ne će biti jedino što će posljednjih dana razbjesniti američku ljevicu. Novi vlasnik Twittera, nakon što je obnovio račun Donalda Trumpa, upravo je najavio „amnestiju“ za sve račune koji su bili blokirani pod prethodnom upravom. To označava povratak bezbrojnih konzervativnih korisnika, što je odmah izazvalo paniku u liberalnim redovima. Kako javlja Associated Press, odluka je izazvala zabrinutost u „zajednicama koje prate rasistički, antisemitski i druge vrste toksičnog govora“.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...