Petak, 26. travnja 2024.

Nekadašnja „transseksualka“ tuži liječnike koji su joj odrezali grudi dok je bila maloljetna

 „Želim napraviti presedan za druge ljude koji su bili u istoj poziciji, da pronađu pravdu za sebe“ , kaže Chloe Cole. Ova osamnaestogodišnjakinja iz Kalifornije kasno je shvatila što su njezini liječnici učinili kada je bila podvrgnuta eksperimentima s promjenom spola s 13 godina.

Chloe je bila žrtva užasnih postupaka medicinskog inženjeringa LGBT sljedbenika s medicinskim titulama. Dobila je tzv. blokatore sazrijevanja i testosterona. S druge strane, u dobi od 15 godina amputirali su joj grudi. Ovi činovi endokrinog poremećaja i sakaćenja trebali su učiniti da Chleo … „postane“ dječak.

Na kraju, tinejdžerica – nakon što je jednom doživjela rodnu zbrku karakterističnu za svoju dob – nije postigla očekivani učinak. Štoviše, razvojna faza u kojoj je sumnjala prirodno je prošla, a potom i svijest o tome što se dogodilo…

Njezini odvjetnici najavili su namjeru podizanja tužbe protiv liječnika uključenih u ovu gnusnu praksu i objekata u kojima su se izvodili pokusi i sakaćenja.

Javno su objavljene osobnosti počinitelja, kao i nazivi medicinskih tvrtki koje su pružale ovu vrstu „njege“. Odvjetničko društvo podržavaju dvije pravne organizacije, Dhillon Law Group i Center for American Liberty.

U predraspravnom dokumentu na 14 stranica precizno se opisuje opseg zlouporaba počinjenih nad oštećenom. Također najavljuje da će tužitelj tražiti „odštetu na temelju dokaza o zlonamjernosti, uznemiravanju i prijevari“.

Kako su se prisjetili Chloe i njezini roditelji, liječnici su u njezinu slučaju koristili prilično tipičnu taktiku ucjenjivanja, dvaput ih dovodeći u zabludu. Prvo, tvrdnjom da je „rodna disforija“ djevojke „nepovratna“, a drugo prijetnjom da će počiniti samoubojstvo ako ne „promijeni spol“. Ova odvratna strategija poznata je i iz drugih slučajeva.

I sama 18-godišnja djevojka oštro je protiv LGBT mafije koja je zavladala dijelom medicinske zajednice. U intervjuu s Tuckerom Carlsonom iz Fox Newsa naglasila je da je „razorena” rezultatima eksperimenata koji su nad njom provedeni. Sada se želi boriti na sudu kako bi drugima pružla priliku za istjerivanjem pravde.

„Kao odrasla osoba nikada ne ću moći dojiti djecu koju imam. Ne znam hoću li moći prirodnim putem začeti dijete…“ priznala je nesretna djevojka.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...