Petak, 26. travnja 2024.

GDJE JE NESTAO ČOVJEK? Distopijski scenarij na početku 2023.

„Gdje je nestao čovjek?“. Naziv ove pjesme savršeno se može iskoristiti za opis stanja duha današnje zapadne civilizacije, za opis društvene fenomenologije i patologije.

Ako pomnije razmotrimo ideološke koncepte koje nam nude globalistički nivelatori, vidimo da je svima u korijenu napad na samu bit čovjeka kao čovjeka.

Da je netko da pred samo koje desetljeće tvrdio da rod nije jednak spolu, nego predstavlja fluidni društveni konstrukt – takvoga bi proglasili ludim čovjekom. Točka. Danas je promicanje rodne ideologije postalo dijelom društveno-političkog mainstreama.

Idealtip je transrodno biće bez ikakva identiteta, a glavni problem novih revolucionara bijeli je heteroseksualni muškarac na poziciji moći. Problem je brak kao zajednica muškarca i žene, problem je obitelj kao temeljna jedinica društva.

Transrodno biće više ne smije konzumirati meso, jaja i žitarice jer je njihova proizvodnja štetna za okoliš. Zato treba jesti insekte i bube. Bube su u glavi globalističkih nivelatora, a sve im je draža i ideja o konzumaciji ljudskog mesa. Sve kako bi se spasila klima. Dugoročno, najbolje je da sve žene prestanu rađati jer je svako novo dijete nova tona ugljičnog dioksida.

Ni mrtvima ne treba dati mira

Ni mrtvima više ne treba dati mira. . Kao što je nedavno izvijestio Lifesite News, New York je postao šesta država koja je legalizirala ljudsko „kompostiranje“. Zakon su usvojila oba doma zakonodavnog tijela New Yorka u lipnju, i prema riječima zastupnice demokrata Amy Paulin iz Winchestera, koja je sponzorirala zakon, ovaj je bio „potreban“ jer građani New Yorka postaju „ekološki svjesniji“ i počinju „tražiti alternativu kremiranju koje koristi fosilna goriva i pridonosi emisiji stakleničkih plinova, ili tradicionalnim ukopima koji iskorištavaju otvoreno zemljište i doprinose onečišćenju tla i podzemnih voda“.

Nakon procesa kompostiranja nastaje „tlo“ koje se može koristiti za vrtove i šume, biti isplaćeno ili korišteno u konzervacijske svrhe. „Oduvijek sam htjela bila drvo“, kaže jedna od aktivistica koja se zalaže za kompostiranje.

Vrhunac ludila je ideologija transhumanizma koja predstavlja moderni oblik eugenike. Predsjednik Svjetskoga ekonomskog foruma Klaus Schwab nije bez razloga izjavio da će četvrta industrijska revolucija dovesti do spajanja našeg fizičkog, našeg digitalnog i našeg biološkog identiteta. Nastat će kiborzi, a oni koji će moći platiti „poboljšavanje“ svoga tijela bit će superiorni onima koji će ostati obični ljudi. Ove će se podvrgnuti posvemašnjoj kontroli prema kineskom modelu društvenog kredita.

Eto, to su planovi globalista.

Zvuči kao prozni distopijski scenarij, nego riječ je o goloj realnosti na početku 2023. godine.

Pa, gdje je ono nestao čovjek?

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...