Četvrtak, 25. travnja 2024.

Djeci se od najmanje dobi perverzije žele prikazati kao nešto „novo normalno“

Temelj rodne ideologije tvrdnja je da je spol biološki konstruiran, a rod je sociokulturna kategorija. I u medicini i u biologiji znanstvenici smatraju da su spol i rod istovjetni. Naravno, postoji rodna disforija, tj. poremećaj rodnog identiteta, no to su iznimke koje potvrđuju pravilo. Razlikovanje spola i roda primarno je vezano uz sociološku znanost. U sociologiji je Ann Oakley uvela razliku između spola i roda. Spol bi tako obuhvaćao biološku podjelu na muškarce i žene, a rod je sociološki i kulturološki konstruiran. Tako dio žena tvrdi da se žene rađaju kao pripadnice ženskoga spola, ali ženske/ženstvene postaju pod utjecajem kulture odnosno rodnih stereotipa i očekivanja.

Rodna ideologija, kao čedo postmodernizma, zapravo negira prirodne datosti, polazi od postavke da je stvarnost fluidna i promjenjiva pa se spol odvaja od roda koji predstavlja vrstu individualnog samoodređenja; ljudski identitet ne određuje, dakle, spol odnosno priroda, nego individualna volja. Tako bi muškarac prema spolu mogao biti ženskog roda.

Pravi cilj rodne ideologije razgradnja je ženske i muške specifičnosti koje su upisane u antropološku konfiguraciju muškarca i žene, njihov jedinstveni identitet, žensku ili mušku narav, svaku antropološku datost, a napose ulogu žene kao majke i supruge.

U promicanje ove proturazumske ideologije sada se uključila i Hrvatska radiotelevizija prikazivanjem francuske crtane serije „Drske djevojke“. U seriji se promiče ideja da muškarac može promijeniti spol. Serija je namijenjena za djecu stariju od osam godina, a prva epizoda je isti dan emitirana čak pet puta (nakon završetka dječjeg programa) što jasno ukazuje na propagandističke namjere uredništva. Općenito govoreći, serija promiče transrodnost, pobačaj, kontracepciju i sodomiju. I to ne za bilo koga. S obzirom na to da je riječ o crtiću jasno je kako je primarno usmjerena na djecu kojoj se nastoji ispirati mozak s jednom perverznom ideologijom.

Kako bi se opravdao postupak urednika HRT 3 angažirala se i Slobodna Dalmacija. Za potrebe članka angažirali su psihologinje Dubravku Miljković i Žanu Pavlović. Ove su se jako potrudile objasniti neuku čitateljstvu kako je crtana serija „Drske djevojke“ posve u redu jer se djeca izlažu i drugim realnostima. U tiskanom izdanju „Slobodne Dalmacije“ ovaj je članak opremljen sljedećim naslovom: „Psiholozi: Za djecu tema promjene spola NIJE TRAUMATIČNA“. Dr. Herman Vukušić jasno je ukazao na nekompetentnost dviju psihologinja čije su teze neodržive.

Zastrašujuće posljedice

Industrija promjene spola u SAD-u generira desetke milijardi dolara zarade. Zastrašujuće posljedice djelovanja klinika za promjenu spola dovele su do toga da su u mnogim državama te klinike zatvorene. Mnogi muškarci i djevojke požali su što su se podvrgavali terapijama promjene spole i kasniji su imali velike zdravstvene i psihičke poteškoće. Ipak, HRT 3 promiče ideju promjene spola. I to novcem poreznih obveznika.

Riječ je o odvratnoj propagandi koja ne će stati na djeci iznad osam godina. Ona ulazi i u vrtiće, primjerice putem udruge Status M koja djeci starijoj od tri godine nameće ideje rodne ideologije. Ljevičari su odavno detektirali područje školstva i obrazovanja kao glavno područje ideološke borbe, odnosno kao područje za dubinske promjene, kao je to formulirao Vjeran Zuppa. U tom smislu treba promatrati promicanje rodne ideologije još od vrtićke dobi. Djeci se od najmanje dobi perverzije žele prikazati kao nešto „novo normalno“.

U Sjedinjenim Američkim Državama u tijeku je kampanja „Drag Queen Story Hour“. U praksi to znači da osobe maskirane u suprotni spol odlaze u vrtiće, škole, knjižnice i muzeje te mladim ljudima čitaju razne propagandne priče s ciljem navikavanja te djece na svijet u kojem je takav biološko-identitetski egzibicionizam normalna stvar, takoreći novo normalno. Pitanje je vremena kad ćemo slične postupke vidjeti i u Hrvatskoj gdje će se sve kritičare novoga perverznog svijeta ušutkavati maljem kulture otkazivanja.

Zato je danas vrijeme da dignemo svoj glas. Sutra bi moglo biti prekasno.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...