Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Genderistička indoktrinacija djece: Novo perverzno i u hrvatskim vrtićima

Odlika svih protuljudskih i protukršćanskih ideologija ta je da ratuju protiv ljudske naravi. U njih spadaju i transhumanizam i genderizam. Na čovjeka se gleda mehanicistički, kao na stvorenje koje uz pomoć znanosti i tehnologije može mijenjati dijelove tijela, mijenjati rod, ali i nadići vlastitu smrtnost.

Prema gender ideolozima spol i rod nisu istovjetni pa bi netko rođen kao muškarac mogao prema rodu biti žena. Uz pomoć „znanosti“ mogao bi i promijeniti spolne organe. Na žalost, to se i događa što rezultira fizičkim i psihičkim sakaćenjem brojnih ljudi, među kojima i djece.

Korjenita društvena revolucija

Za političare na današnjem Zapadu, nakon tzv. šezdesetosmaške revolucije, spolna orijentacija postaje vrhunaravno političko pitanje, pitanje temeljne političke i društvene emancipacije. Gender ideolozi, na tragu ranijih Freudovih zamisli, pomoću reprogramiranja biologije žele izvesti korjenitu društvenu revoluciju. Pravi cilj rodne ideologije razgradnja je ženske i muške specifičnosti koje su upisane u antropološku konfiguraciju muškarca i žene.

Kako bi se revolucija provela potrebno je dekonstruirati tradicionalnu obitelj. Potrebno je napisati novu Knjigu postanka i izmisliti više od stotinu rodova. Tko se tome protivi dolazi na udar kulture otkazivanja koja se provodi putem medija, politike, a sve više i legislative. Roberto de Mattei davno je govorio o „sudskom suzbijanju dobra“.

„Ma ne će to kod nas“. Ovako su mnogi komentirali mogućnost uspjeha rodne ideologije u Hrvatskoj. No kao što svako zlo u konačnici dođe i kod nas, tako je došla i rodna ideologija. U vrijeme vladavine tzv. kukuriku koalicije napravljene su konture perverznoga tzv. spolnog odgoja, koji su pisali sljedbenici pedofila Alfreda Kinseya, a u prošlome mandatu u Saboru je prihvaćena tzv. Istanbulska konvencija.

Novo perverzno

Nekoliko godina kasnije rodna ideologija ulazi ne samo u škole, nego i u vrtiće. Udruge kao što je Status M već godinama provode rodnu ideologiju u nekoliko vrtića u Zagrebu. A kako doznajemo uskoro će se u većini vrtića prema programu morati provoditi genderistička indoktrinacija djece, sve pod krinkom borbe protiv stereotipa.

U Sjedinjenim Američkim Državama u tijeku je kampanja „Drag Queen Story Hour“. Osobe maskirane u suprotni spol odlaze u vrtiće, škole, knjižnice i muzeje te mladim ljudima čitaju propagandne priče s ciljem navikavanja te djece na svijet u kojemu je biološko-identitetski egzibicionizam „novo normalno“. Pitanje je vremena kad ćemo i u hrvatskim vrtićima gledati isti scenarij. Tko će se od roditelja tome usprotiviti optužit će ga se za to da djecu uči mržnji i zatucanosti. A sutra i kazneno goniti.

Zar nismo nedavno imali primjer da su mala djeca gledala nekakvu kreaturu obučenu u kondome, a da pravobraniteljica za djecu u tome nije vidjela ništa sporno? Zar HRT nije nedavno emitirao „Drske djevojke“, seriju u kojoj se promiču transrodnost, pobačaj, kontracepcija i sodomija?

Novo perverzno postaje mainstream u hrvatskom društvu, a sluganske političke elite njegovim prihvaćanjem i promicanjem podižu pred Bruxellesom svjedodžbu vlastite naprednosti. I vlastite bijede.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...