Srijeda, 01. svibnja 2024.

V. Batarelo: I have a dream – zabraniti abortus u Hrvatskoj

Gdje je sada javna rasprava o sramotnom industrijskom masakru nerođene djece u Hrvatskoj zvanom abortus? Jedna ekstremno lijeva stranka kaže da će to „pravo“ umetnuti u hrvatski Ustav, a ostali političari i društvo… šute.

Ili možda ne želimo sada o tome govoriti jer je „nezgodno“. Ne želimo „konfrontacije“. Želimo biti „fini“ ljudi.

Ili možda neki misle da je to „razborito“, ne ćemo o tome sada govoriti niti napisati u svojim programima, „ALI kad dođemo na vlast onda ćemo djelovati“. Koja floskula. Nedovoljno dobro, očekujemo puno više. Kada ćemo o tome govoriti ako ne sada!?!

I kao glasači, državljani, katolici i ljudi dobre volje moramo im to poručiti, a ne igrati njihove igrice.

Političarima jedva vjerujem kada nešto kažu, malo vjerujem kada napišu, ali kada ništa ne govore i ništa službeno o tome ne pišu onda ih ne možemo držati za apsolutno ništa.

Nije valjda da smo svi katolici ušli u nekakav „ideološki moratorij“. Nije valjda da smo ušutkani od nedostojni političarčića i pokvarenih medija?

Read my lips (čitajte mi s usana):

Niti korupcija,

niti krađa,

niti loša demografska situacija,

niti bilo što što se ističe da je loše u Hrvatskoj

NE ĆE se popraviti dok KONAČNO ne idemo na uzrok naših problema, a to je javno i „legalno“ ubojstvo nerođenih Hrvata. Moramo zabraniti to masovno ubijanje nerođene djece u Hrvatskoj.

To je moralni temelj svega.

Ako ne možemo zaštititi nerođene, kako možemo bilo koga zaštiti? Ako ne možemo zaštititi i njegovati život, kako možemo rasti kao društvo i država. Kako možemo postati kreativni i jaki, kada imamo crnu mrlju na savjesti ovog naroda? Nakon 33 godine još uvijek je na snazi komunistički zakon za ubijanje nerođenih.

Pitajte otvoreno i javno političare za koje mislite glasovati kako gledaju na abortus, koji je njihov plan i strategija da se zabrani ubijanje, i neka vam njihov odgovor bude vodilja. Vi, mi kao narod i glasači određujemo, a ne oni. Oni služe nama, oni trebaju tvoj glas, to jest tebe, a ne ti njih.

Ništa ispod zabrane ne zavrjeđuje našu pažnju. Dosta više muljanja, izbjegavanja teme i labilnih izgovara kao primjerice „moramo senzbilizirati ljude“. #dostaubijanjanerođenih

P. S. ovo je ručica nerođene bebe od 10 tjedana. Po hrvatskom zakonu ovo je „zakonito“.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...