Utorak, 30. travnja 2024.

Trump: Demokrati će krivotvoriti izbore, ako treba vratit će i COVID histeriju

U najnovijem izbornom spotu, republikanski kandidat i bivši predsjednik Donald Trump upozorava na pokušaj stvaranja novog „coronawispana“ za manipuliranje rezultatima izbora, kao što je to bilo 2020. godine, kada su demokrati u masovnim razmjerima uveli glasovanje u omotnici, bez mogućnosti provjere identiteta birača.

„Prije izbora 2024. žele nastaviti histeriju oko COVID-a kako bi opravdali daljnje karantene, povećanje cenzure, nezakonito odbacivanje glasa u omotnici, više glasova poštom i milijarde dolara isplaćenih svojim političkim saveznicima. Ne zvuči li to poznato?“, kaže Trump.

Trump je, između ostaloga, izjavio kako su to loši i pokvareni ljudi dodavši da konzervativna Amerika više ne će zatvarati škole, pristajati na karantene, nošenje maski ili tolerirati prisilu na cijepljenje.

Donald Trump naglašava da su demokrati krivotvorili izbore 2020. i da će sada učiniti isto, „čak i ako to znači vraćanje COVID-a”. Ali Amerikanci na to više neće pristati, izjavljuje bivši predsjednik.

„Kada se vratim u Bijelu kuću, upotrijebit ću svu raspoloživu moć da ukinem financiranje za svaku školu, fakultet, zrakoplovnu tvrtku ili sustav javnog prijevoza koji će uvesti prisilno nošenje maski ili cijepljenje”, rekao je.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...