Petak, 19. travnja 2024.

Pišite HRT-u: Prestanite indoktrinirati našu djecu

Na HRT-u su nedavno započeli prikazivati francusku crtanu seriju „Drske djevojke“, o čemu smo već pisali. Treba napomenuti onima koji nisu pročitali članak da se u seriji promiče transrodnost, LGBTIQ+ ideologija, pobačaj i kontracepcija.

Stoga je važno ne šutjeti! Tražimo od Vas da napišete nekolika rečenica HRT-u. Odlično je poslati prosvjedne mailove, ali je još učinkovitije napisati osobni mail. Primjer osobnog maila može biti kao ovo ispod, ali savjetujemo da stavite svoj naslov i malo promijenite sadržaj:

Glavna urednica HTV programa, gđa Rahaela Štefanović
Urednica HTV 3, gđa Vlatka Kolarević

Poštovana,

moram priznati da sam bio neugodno iznenađen što ste dopustili prikazivanje kontroverzne i neprikladne crtane serije „Drske djevojke” na HTV 3. Ova crtana serija, napose epizoda koja je prikazane ove subote (18. 3. 2023.), predstavlja propagandni uradak koji promiče  perverznu i opasnu rodnu ideologiju.

Crtana serija promiče transrodnost, to jest promjenu spola, uništavanje i degradaciju obitelji, LGBTIQ+ propagandu i pobačaj. Uz to, crtana serija se prikazuje u neprikladno vrijeme i bez ikakve napomene za roditelje ili djecu.

I nije me briga u koliko je zemalja ova serija već prikazana, kao netko tko plaća HRT-ovu pristojbe ne želim ovakve crtane serije na Hrvatskoj radioteleviziji. Očekujem od Vas ispriku i žurno obustavljanje prikazivanja crtane serije „Drske djevojke”.

S poštovanjem,
(stavite svoje IME i PREZIME)

Šaljite e-mail na ove adrese:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Ako imate vremena nazovite HRT (01 634 2634) i tražite službu za korisnike ili uredništvo HTV 3. Zatražite obustavljanje prikazivanja ove serije.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...