Petak, 26. travnja 2024.

Poslušajte ovogodišnju pjesmu Hoda za život!

U Hrvatskoj se već osmu godinu za redom održava hod za podršku nerođenima, a Vigilare je ponosni suorganizator Hoda za život! Geslo ovogodišnjeg Hoda je „„Ne zaustavljaj otkucaje moga srca! Samo daj mi ljubav…“.

Organizatori Hoda za život žele poručiti političkoj eliti da je došlo vrijeme da se u Hrvatskoj konačno promijeni komunistički zakon iz 1978. i donese novi suvremeni zakon koji će poštivati i štititi živote nerođene djece.

Kao dio promotivne kampanje objavljena je pjesma za ovogodišnji Hod za život! Pjesma se zove „Samo daj mi ljubav“, a izvode je Ante Cash & Gidra (Connect). Tekst pjesme su napisali Ivan Dražić Gidra i Ante Cash, a u spotu glume mladi iz FRAME Slavonski Brod i Molitvene zajednice Novo Srce. Stihovi pjesme uvelike podsjećaju na misao Ivana Pavla II. o tome kako ljubav sve može objasniti i riješiti, a cilj pjesme je da kao kršćani zaštitimo život nerođenih.

Ovdje možete pogledati, tj. poslušati pjesmu „Samo daj mi ljubav“.

Pozivamo Vas da dođite na Hod za život u Zagrebu ove subote, 20. 5. 2023., u 10.30 sati na Trg Republike Hrvatske (ispred HNK)!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...