Srijeda, 17. travnja 2024.

U Australiji posvećena hostija krvari u čaši vode

Brojni katolici, uključujući pripadnike naše velike iseljeničke zajednice, obradovali su se vijesti da se možda dogodilo euharistijsko čudo u Melbourneu, u Australiji.

Među prvima je vijest na Facebooku podijelila stranici The Australian Catholic. Voditelj stranice napisao je sljedeće: „Euharistijsko čudo se upravo dogodilo u katedrali sv. Pavla u Melbourneu… Na nedjelju Božjeg milosrđa posvećena hostija pronađena je na podu katedrale. Akolit je pronašao hostiju i predao je svećeniku (kleriku), a on je posvećenu hostiju stavio u času vode… i deset dana kasnije svećenik (26. 3. 2023.) je pronašao posvećenu hostiju kako krvari u čaši”.

U nastavku teksta možete vidjeti nekoliko slika koje prikazuju moguće euharistijsko čudo u Melbourneu, u Australiji.

Treba napomenuti da je Katolička crkva do sada priznala autentičnost ukupno sto trideset dva euharistijska čuda koja izmiču svim prirodnim zakonitostima. Najstariji je fenomen na tomu popisu čudo iz Lanciana, talijanskoga gradića, koje se dogodilo u 8. stoljeću, i od tada pa sve do današnjeg dana imamo pisane dokaze o brojnim euharistijskim čudima.

Nadamo se da će nadležne institucije Katoličke crkve u Australiji, ali i pri Vatikanu, što prije pokrenuti službenu istragu kako bi se potvrdila autentičnost ovog euharistijskog čuda. Riječ je o dugotrajnom procesu i vjerujemo da će se vjernici, napose pripadnici naše dijaspore, moliti da se ovo moguće euharistijsko čudo što prije prizna od strane Crkve.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...