Utorak, 16. travnja 2024.

Holywin se i ove godine održava u Zagrebu, evo gdje možete nabaviti ulaznice

Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije poziva sve da sudjeluju na Holywinu, duhovnom programu koji se organizira uoči svetkovine Svih svetih, a koji se ove godine održava u utorak 31. listopada.

Program će započeti svetom misom u Bazilici sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u 19 sati, koju će predvoditi povjerenik za duhovna zvanja i promotor kršćanskih poziva u Zagrebačkoj nadbiskupiji vlč. Jakov Rađa. Nakon svete mise slijedi predstava u 20 sati u Velikoj dvorani („Aula Magna) Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Na svetkovinu Svih svetih, 1. studenog, ponovit će se izvedba predstave u 20 sati.

Ulaznice se mogu nabaviti od utorka 24. listopada u Uredu za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije (Vlaška 36) od 10 do 12 i od 16 do 18 sati; u župnom uredu Župe sv. Josipa na Trešnjevki od utorka do petka od 9 do 11 i od 17 do 18 sati te prije same izvedbe na ulazu u dvoranu.

Ulaznice će biti moguće kupiti i u srijedu 25. listopada na Duhovnoj obnovi za studente u Župi Duha Svetoga na Jarunu te u četvrtak 26. listopada na Duhovno-duhovitim večerima na Svetom Duhu.

Cijena ulaznice je 5 eura, a moguće ih je rezervirati na e-mail [email protected] ili putem društvenim mreža Ureda za pastoral mladih.

Program ovogodišnjeg Holywina u Zagrebu možete pogledati ovdje.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...