Nedjelja, 28. travnja 2024.

Prosvjednici vrijeđali katolike dok su mirno molili krunicu

Danas je na blagdan Blažene Djevice Marije od Krunice na brojnim gradskim trgovima naše domovine održana molitva krunice, ali u srednjostrujaškim medijima najviše je bila popraćena molitva krunice na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Više stotina muškaraca okupilo se da mole za bolju budućnost naše države, ali i za okupljene prosvjednike koji svake prve subote u mjesecu vrijeđaju osjećaje kršćana.

Mrzitelji kršćana i zdravog razuma pokušali su danas tijekom molitve krunice opet kompromitirati molitelje i cilj molitve, ali njihov napor je bio uzaludan. Zapravo su svojim prosvjedom pokazali javnosti kako funkcionira “ljevičarska tolerancija“. Uz buku bubnjeva, prosvjednici su istaknuli brojne blasfemične transparente. Tako je jedan prosvjednik, koji je kasnije priveden zbog napada na aktivista Ivana Pernara, istaknuo natpis „Da je bar Marija pobacila“.

Među prvima je na blasfemični transparent reagirao fra Mario Knezović, urednik emisije „Agape“, koji je u objavi na Facebooku napisao: „SOTONIZAM JE NJIHOV POKRETAČ. Svi koji su do sada i mislili da su prosvjednici protiv Crkve, molitve, života djece samo oni koji imaju drugačije mišljenje gadno se varaju. SAMI (prosvjednici) su se razotkrili da su u biti SOTONISTI. S natpisom da je ISUSA TREBALO UBITI u majčinoj utrobi sve je rečeno! Ovo više nije samo govor MRŽNJE ovo je krik SOTONISTA!“.

 

Molitelji krunice su etiketirani kao ekstremisti, katolibani i protivnici napretka, ali blasfemični prosvjednici su oni koji odbacuju razum, oni koji zagovaraju ubijanje nevine djece u utrobama majki i oni koji žele ukinuti pravo vjernicima na javnu molitvu krunice. Hoće li se sada SDP i druge lijeve političke stranke, koje otvoreno podržavaju prosvjednike, distancirati od stavova prosvjednika ili će nastaviti podržavati daljnji rast kristijanofobije?

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...