Petak, 29. ožujka 2024.

Vice Batarelo: Ubijanje mora prestati, zato vidimo se na Hodu!

Važno! Vidimo se na Hodu za život u subotu 14. svibnja 2022. s početkom u 11 sati ispred zgrade HNK na Trgu Republike Hrvatske.

Ljevica, woke aktivisti i feministkinje sa svesrdnom potporom mainstream medija i politički korektnih političara potiču u Hrvatskoj na ubojstvo. I to javno, nasilno i kako se engleski kaže: „in your face“.

Sustavno, planski, neumorno i nasilno preko masovnih medija guraju nam tragičnu dramu jedne žene koja želi ubiti svoje nerođeno dijete. A primjer te žene, zapravo, zorno pokazuje njihovu dijaboličnu agendu.

Zamolio bih sve te grlate ljevičare, feministkinje, i woke članove civilnog društva te političare i sabornike da govore istinu i izravno kažu što traže u vezi ubijanja nerođene djece. A to bi bilo sljedeće:

  • abortus u bilo koje vrijeme do trenutka rođenja, ali i nakon rođenja (tzv. partial birth abortion);
  • prisiljavanje svega medicinskog osoblja (ukidanje priziva savjesti) da sudjeluju u tom monstruoznom i dijaboličnom činu;
  • da svi porezni obveznici plaćaju za ovaj čin ubijanja!

Ova jadna, ali dijabolična, ekipa ne doprinosi ničemu osim smrti, tuzi i propasti pojedinaca, društava i država. I skrivaju istinu ljudima, naročito ženama kada im laskaju da je abortus potreban i da je to nekakvo ‘pravo’.

Posebno im smeta medicinsko osoblje koje itekako dobro zna što je abortus. Zastupnica u Saboru iz stranke Muzemo (tj. Možemo) Ivana Kekin otvoreno je govorila da se „ta naša epidemija priziva savjesti ubrzala u posljednje vrijeme. To je stvar društvene atmosfere i toga što se u društvu poticalo…“

Ivana iz Muzemo je dobro „skužila“ situaciju. Hrvati nisu za namjerni pobačaj. Ljudi znaju znanstvene činjenice i jednostavno im se gadi sama pomisao na ubijanje nerođenog djeteta.

A u promjenu te društvene atmosfere za život itekako je pomogao cijeli kapilarni (grassroots) pro-life (za život) pokret u Hrvatskoj, naročito najveći događaji, kao što su hodovi za život po cijeloj Hrvatskoj.

Što ti hodovi pokazuju? Pokazuju da postoji druga opcija koja se zove život. Pokazuje radosne obitelji, djecu i bračne parove koji su prihvatili život bez obzira na sve poteškoće. Promiču temeljnu istinu da svako začeto dijete ima pravo roditi se te potiču na osobnu i društvenu pomoć i zaštitu za svaku obitelj i ženu koja ima roditi dijete.

Kao ljudsko biće koje je imalo privilegiju roditi se, ne mogu mirno sjediti i gledati kako druga ljudska bića silom žele oduzeti to pravo onima koji su tek začeti. I zato ću svakako biti na središnjem Hodu za život u Zagrebu i tako:

  • podržati život, radost i budućnost,
  • tražiti potpunu zakonsku zaštitu nerođene djece,
  • braniti pravo na priziv na savjesti.

A za ovu ljevicu, feministkinje i woke aktiviste isto ću koristiti engleski izraz: „Bring it on“, jer mi se vas ne bojimo niti ćemo ikada odustati od temeljne obrane ljudskih života te ćemo neprestano promicati život i suprotstavljati vam se na sve moguće načine. I na kraju… mi ćemo pobijediti. To je zajamčeno.

Dr. Vice Batarelo

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...