Subota, 20. travnja 2024.

AMERIČKI LJEVIČARI POKAZUJU PANIČAN STRAH OD KONTRAREVOLUCIJE Pogledajte što su sada napravili!

Nakon što je Vrhovni sud SAD-a poništio odluku Roe vs Wade lijevo-liberalni udarnici ne prestaju s poduzimanjem poteza koji bi odluku Vrhovnog suda pokušali dezavuirati.

Zastupnički kongres SAD-a požurio je donijeti dva prijedloga zakona za zaštitu pristupa pobačaju od kojih bi ga prvi učinio dostupnim u svim saveznim državama. Ipak, bez potpore dijela republikanaca u Senatu od toga nema ništa.

Vrhovni sudac Thomas Clarence odmah je poručio da bi trebalo razmisliti i o zabrani prava na kontracepciju. To je ljevičare odmah mobiliziralo pa su tako pred koji dan u Zastupničkom domu glasovali za prijedlog zakona o zaštiti pristupa kontracepciji kao odgovor na bojazan da bi Vrhovni sud, koji je nedavno srušio presudu Roe v. Wade o pravu na pobačaj, mogao i to drugo pravo dovesti u pitanje. Sudbina ovoga prijedloga u Senatu također je vrlo neizvjesna.

Ono što treba primijetiti je strah demokratsko-ljevičarskih struktura da bi nakon desetljeća njihove ideološke revolucije moglo doći vrijeme kontrarevolucije. I neka ih je strah.

Nakon toliko desetljeća rata protiv obitelji, kršćanstva i zdravog razuma zaista je vrijeme za kontrarevoluciju. Za povratak bistrim izvorima.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...