Četvrtak, 25. travnja 2024.

RAZVRATNA ŠUND GLAZBA Kiss i Ultra: Napad antikulture na Hrvatsku

Ovih dana Hrvatska, hrvatska uljudba i duh pod napadom su razvratne šund glazbe i buke. Ovakvi događaji nikada nisu slučajni, nego su namjerno u duhovnoj sferi poticani kako bi se promoviralo grijeh, pobunu i slabljenje hrvatske uljudbe temeljene na kršćanstvu, tj. na poslušnosti prema Bogu i Njegovim zakonima.

Pljuvači krvi – KISS

Sjećam se još kao dječak 70-ih godina prošlog stoljeća kako sam u čudu gledao rock bend zvan Kiss, kako su se čudno odijevali, šminkali po licu, ponašali se divlje i pljuvali “krv”). Mislio sam si kako ovi nisu muškarci, nego nekakvi čudaci. I tako sada gledam kao odrastao čovjek ove čudake koji će nastupiti u Zagrebu i njihovu dobro nazvanu “End of the Road” (Na kraju puta) turneju. Hvala Bogu da im je kraj puta, neka nestanu zauvijek kao i njihove šund pjesme.

U stvarnosti Kiss je bio uvod u svu razvratnost koju danas gledamo u obliku transrodne i genderističke ideologije. Oni su muškarci koji se šminkaju. Oni su dobrano pripremali masovnu “kulturu” da prihvati ludarije koje danas imamo. Glavni pjevač Gene Simmons nema bez veze nadimak The Demon (demon), a neki tvrde da Kiss je akronim za Knights in Satan’s Service (Vitezovi u službi sotone). Ne bih se iznenadio, a ni oni nikada nisu tu optužbu – možda i pohvalu – decidirano odbacili…

Razvrat Ultre

S druge strane, nažalost, opet se vratio Ultra festival u Splitu nakon dvije godine mira. Jadan Split. Jadni Splićani što moraju trpjeti glasnu, nadrogiranu, pijanu i razvratnu (većinom stranu) mladost čiji mozak i duh ne može biti normalan i stabilan nakon slušanja užasnih zvukova (buka) pakla, a koji se službeno zovu EDM – electronic dance music (električna plesna glazba).

Daleko je ovo od plesa. Ovo je ritmično geganje koje se samo može podnijeti s većim količinama droge i alkohola. Nemamo se što čuditi tome koliko puta je hitna trebala intervenirati.

Ipak, organizator Joe Bašić tvrdi da je ovo dobro za hrvatski turizam. Kaže Joe:

“Ovo nije političko pitanje, a financijski efekt koji Ultra polučuje za splitski turizam je ogroman. 2018. je Vlada RH proglasila Ultru strateškim projektom, a podržava nas i HTZ. Ultra je projekt koji je Splitu pomogao da postane svjetska destinacija”.

Joe, svjetska destinacija za što točno? Za divljanje i razvrat??? U Hrvatskoj jedva možemo neke strategije izmisliti i provesti, a da je Ultra “strateški projekt”? Što, užasan zvuk pakla kao strateški projekt? Za koliko smo spremni prodati svoje duše za nešto Judinih škuda?

Za koliko smo spremni prodati mir i ljepotu koje imamo za “laku zaradu”? Koliko smo jadni da toliko uopće ovisimo o turizmu (a naročito od neke “zarade” od Ultre) umjesto da razvijamo jako tržišno gospodarstvo s dodatnom vrijednosti, a turizam bude nešto dodatno u proračunu.

Trebamo pomno birati i znati reći ne nekim ponudama. Zašto mislimo da je sve što dolazi izvana nešto super što mi isto moramo oponašati. To rade ovce. Ultra nije dobra ponuda, dignimo svoje glasove protiv toga i molimo Bogu da to nestane iz zemlje Hrvata.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...