Subota, 20. travnja 2024.

Pazite na djecu u knjižnicama! Duginaši opet izdaju svoje slikovnice

Prije desetak dana – povodom Međunarodnog dana borbe za sodomiju – udruga Dugine obitelji predstavila je treću slikovnicu „Moja dugina obitelj kod bake i djeda“ s ciljem stavljanja većeg fokusa na djedove i bake.

Na Facebook stranici Dugine obitelji, u opisu sadržaja slikovnice, stoji da „glavni likovi Roko i Ana odlaze na putovanje s roditeljima, mamama Lucijom i Ines, i tatama Tomislavom i Darkom, u posjet svojim bakama i djedovima“. Možda u sljedećoj slikovnici djedovi i bake budu pripadnici LGBTIQ+ pokreta? Takva teza nije nemoguće s obzirom na činjenicu da je udruga Dugine obitelji najavila četvrti nastavak slikovnice.

Možda bi u četvrtom nastavku slikovnice, uz sodomitske djedove i bake, LGBT+ ideolozi mogli objasniti djeci kako “LGBTIQ+ roditelji“ dobivaju djecu? Ne bi bilo na odmet da spomenu surogat majčinstvo ili “zajedničko roditeljstvo“ – pojam su skovali sodomiti, a odnosi se na dva “istospolna para“ koji su “roditelji“.

I da bi “znanstveno obranili” novi oblik zajednica, s ciljem promidžbe sodomitskih slikovnica, iz udruge Dugine obitelji napravili su malo istraživanje s članovima čak 29 duginih, čitaj sodomitskih, obitelji. Razmišljanje jednog od sudionika istraživanja pokazuje cilj ove nemaštovite slikovnice: „Super su nam pomogle ove dugine slikovnice. Nije isto kad ja njoj kažem i kad ona vidi u slikovnici. Slikovnica je ipak zakon. Što je u slikovnici, to je svijet“.

Očito slikovnica sodomitima predstavlja budućnost, ne samo budućnost nego i “najbolji od svih mogućih svjetova“. Problem je jedino što svijet koji zamišljaju u mašti nije isti kao onaj u stvarnosti. Potrebno je da se probude iz iluzije i iracionalnosti.

Nadalje, zanimljivo je uočiti da skandinavske organizacije, kao nekoć njihova veleposlanstva, nastavljaju praksu financiranja sodomitskih udruga u Hrvatskoj. Treću slikovnicu financira norveška organizacija FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold. Na njihovoj internetskoj stranici možete naći članak o tome kako su zakoni u Ugandi protiv sodomije protumoralni, što dovoljno govori o cilj ove organizacije.

I ciljevi LGBTIQ+ lobista u Hrvatskoj su više nego jasni. Žele protunaravne slikovnice nametnuti djeci od najranije dobi s ciljem promjene, kako oni to zovu, mindseta – stanja uma. Ne bi nas trebalo začuditi ako sodomitski moćnici iz Bruxellesa narede našim političarima da naše knjižnice moraju imati ove slikovnice, a zatim da te slikovnice postanu obavezno štivo u vrtićima i osnovnim školama. Stoga je potrebno da napose Vi, roditelji, budete na oprezu kada vaše dijete bude išlo u knjižnicu!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...