Petak, 26. travnja 2024.

Uputite dopise ovim tvrtkama s LGBT plakata koji su postavljeni u Zagrebu

U “mjesecu ponosa” agencija za markentinšku komunikaciju dentsu Croatia “s ponosom” je najavila kampanja dentsu & Friends sa sloganom: „Različitost sve čini lijepim, čak i oglas”. Odlučili su plaćenim člankom u Večernjem listu dodatno promicati kampanju.

Ideja kampanje potječe od ogranka agencije dentsu Italije, gdje je prva kampanja dentsu & Friends provedena 2021. godine. Dizajn za kampanju napravljen je u tvrtki dentsu. Kao podržavatelji kampanje pridružili su se Mastercard, Electrolux, Wiener osiguranje, Intersport, Kiehl’s, a cijela kampanja odrađena je pro bono. Kampanju su “ponosno” predstavili i na svojoj Facebook stranici.

Vjekoslav Srednoselec, operativni direktor dentsu Croatia, rekao je sljedeće prilikom početka kampanje: „Posvećeni smo dugoročno održivoj promjeni u društvu, ali i unutar našeg poslovanja kako bismo osigurali kulturu poštenja, pravde i jednakosti za sve. Ponosni smo na ovu kampanju jer predstavlja dublje i autentičnije značenje koje nas Pride poučava: važnost, prihvaćanja različitosti”.

UPUTITE PROSVJEDNI DOPIS

Budući da svaka agencija za odnose s javnošću i tvrtka voli čuti mišljenje od svojih klijenata, pozivamo vas da zbog ovakvog sablažnjavajućeg oglašavanja pošaljete svoje prosvjedne dopise na sljedeće adrese:

Dentsu Croatia – [email protected]

Mastercard – poveznica za pisanje prosvjednog dopisa

Electrolux – poveznica za pisanje prosvjednog dopisa

Wiener osiguranje – [email protected]

Intersport – [email protected]

Kiehl’s – [email protected]

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...