Nedjelja, 05. svibnja 2024.

Uskoro izlazi novi film Jima Caviezela o ratu protiv pedofilije

Ako niste svjesni da u svijetu postoji pokret koji želi legalizirati pedofiliju, onda će Vam novi film o ratu protiv pedofilije pomoći da to shvatite. Zaslugom katoličkog aktivista Eduarda Verástegija snimljen je film „Zvuk slobode“ (eng. „Sound of Freedom“). Radnja filma napravljena je prema životnoj priči tajnog agenta Tima Ballarda, kojeg, prema želji samog Ballarda, u filmu glumi Jim Caviezel.

Ballard je isprva kao tajni agent CIA-e, a zatim kao djelatnik Ministarstva za domovinsku sigurnost, radio na zaustavljanju trgovine djecom. Budući da nije mogao postići željene rezultate da bi spasio djecu, napustio je 2013. godine svoj posao i osnovao organizaciju Operation Underground Railroad koja je spasila tisuće djece i stavila iza rešetaka tisuće pedofila. U filmu je prikazano spašavanje 127-ero djece iz ralja seksualnog ropstva u Kolumbiji.

Film je snimljen prije tri godine, ali zbog autorskih prava nije bio prikazan, potvrđujući da je trgovina maloljetnicima postala unosniji posao za kriminalce nego ilegalna trgovina oružjem i drogom. U filmu je prikazano, tj. rečeno, da se jedna vrećica kokain može samo jednom prodati, ali djeca se svaki dan mogu prodavati kao seksualno roblje.

Film će sljedeći mjesec, nakon što ga je kupio Angel Studios, biti premijerno prikazan u kinima diljem Sjedinjenih Američkih Država. Angel Studios nastojat će sljedeći mjesec prodati dva milijuna ulaznica kao simboličnu gestu za dva milijuna djece kojima se svake godine trguje.

Zanimljivo da je i milijarder Elon Musk prepoznao važnost ovog filma, rekavši u odgovoru na postavljeni trailer (promidžbeni isječak) filma na Twitteru: „Preporučam da ga nakratko besplatno postavite na ovu platformu ili da jednostavno zamolite ljude da se pretplate na podršku (ne bismo zadržavali nikakva sredstva)”. Što drugo reći nego se nadati da će ovaj film doći i u naša kina!

Promidžbeni isječak filma možete pogledati ovdje.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...