Nedjelja, 28. travnja 2024.

Uputite prosvjed poznatim izdavačkim kućama zbog promicanja sodomije

Već smo ranije pisali o promicanju sodomitskog stripa „Heartstopper“ Alice Oseman na HRT-u kao dijelu “ljetnog programa“ državne televizije, ali se zaboravlja da su strip u Hrvatskoj omogućile dvije izdavačke kuće: „Znanje“ i „Mozaik“.

Prije nekoliko godina izdavačka kuća „Znanje“ uvezla je strip „Heartstopper“, a kasnije su uvezli nastavke ovog stripa, koje možete pronaći u njihovim knjižarama i na internetskoj stranici. Jedina pozitivna stvar je bila ta što nisu strip preveli na hrvatski jezik pa je bio dostupan manjem broju građana.

Ipak, za razliku od njih, izdavačka kuća „Mozaik“ je potaknuta “praćenjem trendova“ odlučila prevesti ovaj sodomitski strip na hrvatski jezik. I to nije sve, izdavači namjeravaju početkom iduće godine prevesti drugi i treći dio ovog protunaravnog stripa.

Neki će se čitajući ovaj tekst zasigurno pitati sljedeće: zašto je ovaj strip protunaravan? Strip je protunaravan zbog promicanja ljubavne veze između dvojice srednjoškolskih maloljetnika (Charlieja i Nicka). Ovakav strip nije potreban na policama naših knjižara!

UPUTITE PROSVJEDNI DOPIS

Budući da svaka tvrtka, a napose izdavačka kuća, voli čuti mišljenje svojih klijenata, pozivamo Vas da pošaljete prosvjedni mail izdavačkim kućama. U mailu izrazite svoje nezadovoljstvo zbog izdavanja stripa koji je neprimjeren i promiče LGBT+ ideologiju.

Šaljite mailove na ove adrese:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Možda će nakon zaprimljenih prosvjednih mailova predstavnici izdavačkih kuća postati svjesni da sodomitski stripovi ne zanimaju hrvatske građane.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...