Subota, 27. travnja 2024.

U Dnevniku HRT-a promiče se sodomitski strip „Heartstopper“

Niti tijekom ljeta određene institucije u našoj državi ne miruju. Potrebno je i za vrijeme kolovoza promicati homoseksualnu agendu, jer drugačije se ne može objasniti jučerašnji prilog na HRT-u, televiziji koja se financira javnim novcem, u kojem se promicao homoseksualni strip „Heartstopper“, točnije u prilogu se ideologija spojila s ekonomijom. Sponzorski su na HRT-u objavili vijest o prijevodu stripa na hrvatski jezik.

Uostalom, to nije ostalo samo na Dnevniku, i na internetskoj stranici HRT-a možete pronaći kratki članak u kojem se tvrdi da je grafički roman „Heartstopper“ prije nekoliko godina „bljesnuo na svjetskoj sceni“. Pojavio se kao bljesak, svjetlost koja “obasjava“ čovječanstvo. Prije bi se moglo reći da je zavladao mrak zbog propadanja književnosti, a LGBT+ ideologija zauzima središnje mjesto u novom književnom valu, tj. sistemu. Novi književni val dekadentne književnosti za zvijezdu – Sunce – sistema postavio je homoseksualnost.

Strip „Heartstopper“ izašao je 2019. godine i do sada su objavljena tri nastavka. Književni teoretičari oduševljeni su stripovima Alice Oseman, aseksualne prvostupnice engleskog jezika i književnosti, koja se identificira kao “oni“. Znači više njih piše ovaj strip? I kome je namijenjen ovaj strip?

To ćete morati prosuditi sami, ali je urednik izdanja stripa, Vedran Bratušek, ponosno novinaru HRT-a rekao kako se u „stripu radi o jednoj ljudskoj, iskrenoj ljubavnoj priči između dva dječaka, dva mlada momka, koja prezentira sve te nekakve slojevite situacije svih tih nekih mladih novih uzbudljivih ljubavi, na jedan novi način“. Uočimo upotrebu pojma dva dječaka. Dječak je čovjek u razvojnoj fazi od „od rođenja do mladenačkoga doba. U tom razdoblju još nije potpuno dozrio i oblikovan organizam, jer neprekidno raste i razvija se, mijenja i usavršava“.

Jesu li sada predstavnici LGBT+ ideologija u Hrvatskoj započeli otvorenu indoktrinaciju djece? Više je nego očito djelovanje njihovih ideologa, ipak ne žele zaostajati za trendovima iz svijeta! Promiču trend “uključivosti”, i stoga nije dobro interpretaciju ovog stripa prepustiti samo “zatvorenom“ umu konzervativca pa pogledajmo što je o stripu napisao Marko Hadjur, podupiratelj ovog “remek-djela“.

U osvrtu piše sljedeće o sadržaju stripa: „Charlie i Nick idu u istu školu, ali se ne poznaju dok ih jednoga dana ne smjeste u istu klupu. Brzo se sprijatelje, a Charlie se još brže zaljubi u Nicka, iako misli da nema šanse. Ali ljubav je puna iznenađenja, a Nicka Charlie zanima više nego što je očekivao…“. Zar je ovo strip za djecu – osnovnoškolce i srednjoškolce?!

Ali ovo nije sve. Izdavači namjeravaju početkom iduće godine prevesti drugi i treći dio ovog protunaravnog stripa i pozvati autoricu u posjetu Hrvatskoj u sklopu njezine nadolazeće europske turneje. Što konačno potvrđuje sumnju da elite u Hrvatskoj pripremaju prelazak iz razdoblja nemorala u razdoblje amoralnosti – ideologije zaborava svih temelja zapadne civilizacije.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...